‹‹‹ vissza Pamacs adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2010. June 03. 20:46:44 #8368

MONORON... I. rész

Gazdikánk Kutyanapi meglepetése számunkra

...elvittek egy klassz születésnapi bulira...

Pamacs szavaival:
Már hajnalban átszűrődött a nap sugara a szoba ablakán. Így ébredni csodálatos. Ez a nap egy szép napnak ígérkezett.
A reggeli séta után elkezdődött a kétlábúkáék pakolása. Előkerült a nagy utazótáska, kisebb csomagocskák, ajándékok, a mi tányérkáink, itatóedénykéink, ágyikóink. Én és tesókám Gina nagyon figyeltünk, s már éreztük a levegőben, hogy itt valami készül. Egyre izgatottabbak lettünk. Futkároztunk a kijárati ajtó és az erkély között. Ott kukucskáltunk lefelé, míg kétlábúkáink mindent levittek a kocsiba. De, hát hová viszik a mi ágyunkat, edénykéinket? Miért hagynak bennünket a lakásban, ők meg le-fel jönnek-mennek.
De egyszer csak a fogasról lekerült a mi hámunk is és ránk adták. Aztán a póráz is kattant rajtunk. Leértünk az utcára, ott még egyet-kettőt emeltem a lábamon, soha nem okoz gondot, hogy ráadásokat pisiljek, pedig tudtam, hogy nem rég voltam lenn, s már elintéztem a dolgom. Gina is produkált egyet, aztán betettek a kocsiba. Hurrá, hát akkor mi is megyünk! De, hát hová?
Fegyelmezetten ott ültünk a hátsó ülésen a mami-gazdival, egyikünk az egyik oldalon, másikunk a másik oldalon. Nagyon érdekes volt az út, a táj csak úgy szaladt mellettünk. Hosszúnak tűnt az út, pedig csak úgy röpültünk az autóúton.
Aztán egy nagyon szép kapu elé értünk, ahol lassított papi-gazdi, s az ajtó, mint a mesében, csak úgy magától kinyilt, s áthajtottunk rajta, be egy csodálatos nagy kertbe, egy csodálatos nagy házhoz. A kert végét nem is láttam, olyan, de olyan nagy volt. És a vendégváró tudjátok ki volt? Hát persze, hogy az, aki engem a mamikámnak ajándékozott, hogy mamikám meggyógyuljon a szívében hordozott fájdalomtól. Egy igazi születésnapi buli kellős közepére érkeztünk. Két napot töltöttünk itt ebben a tiszta levegőjű, gyönyörű zöld, veteményesekkel, fákkal, bokrokkal, virágokkal, fűvel betelepített óriási kertben.
folyt. 2. rész..

Hozzászólások száma: 2

Írta potya gazdi (Grizelda), 2010. June 05. 11:37:41 #520279

Hűha Pamacs! Megyek is, olvasom a folytatást!

Írta HalaszneMonika gazdi (Judyék), 2010. June 04. 09:50:24 #518717

És kinek volt a szülinapja?
Mi is mindig megérezzük ha megyünk valahová. Akkor aztán van ugri-bugri!