‹‹‹ vissza Rocky adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ildik gazdi (Rocky), 2010. March 22. 15:23:17 #6537

Nyugodj békébe

Elveszteni egy szeretett állatot mindig nehéz.
A körülményektől függetlenül mindenki végigmegy a bánat különböző fázisain, s hogy mennyi ideig tart, nincs kőbe vésve, hanem mindenkinek saját természetétől függ. Ők nemcsak egyszerű állatok voltak számunkra, hanem a családunk tagjai, a gyermekeink.
Néhányan nincsenek tudatában annak a különleges, erős kapocsnak, mely a házikedvenc és gazdája között feszül, és nem tudnak együttérezni velünk, az elvesztett állatot gyászoló gazdával. A szomorúságból való kilábalásban segít, ha olyan emberek vesznek körbe bennünket, akik odafigyelnek, szeretik az állatokat, és osztoznak a fájdalmunkon.
A legfontosabb, amit emlékezetünkben kell tartanunk, hogy szerettük őket, és ők szerettek minket. Gondoskodtunk róluk, igyekeztünk törődni velük, és figyelni az egészségükre. A fájdalom, amit érzünk, a legjobb bizonyíték arra, mennyire szerettük őket.
Barátunk most már egy békés helyen van, egészségesen, megújulva. Játszik, pattog, makog, és várja az időt, amikor újra találkozhat velünk, és áthaladhatunk a hídon, az örökkévalóságba.

Hozzászólások száma: 9

Írta pocakonpöcköltpocok gazdi (Molly), 2010. April 01. 19:30:04 #423558

Nagyon sajnálom! Nagyon veszélyesek a kullancsok!
Rossz az embernek a kutyusát látni szenvedni, úgy hogy nem tehet semmit! Nagyon szívszorító volt ezt végigolvasni, mert Molly említett kis elődjével, Morszival én is hasonlóképpen csináltam végig az utolsó éjszakát!
Rocky biztos nagyon hálás nektek, hogy mellette voltatok, csak ő ezt nem tudta kimondani, de biztos így van, érezte, hogy nem hagytátok csereben!!!
A kutyusoknak nagyon jók a megérzéseik, - biztos azért hívott mellé a kis társa is!
Együtt érzünk veletek! Molly és gazdija

Írta ildik gazdi (Rocky), 2010. March 29. 22:45:36 #419154

Szia kullancsfertőzést kapott hétfőn vettük észre, hogy van benne kullancs ki is szedtük az összest belőle.Utána egyből adtunk neki kalciumot, tojást, meg mindent , hogy a méreg felszívódjon de a legnagyobb baj talán az volt, hogy nem evett semmit csak annyit amit mi 30 percenként adtunk enni és innivalót neki. Pénteken kimentem hozzá egy megérzés miatt este 11 óra felé visszatettem a helyére mert előtte összecsuklott és elesett és nem bírt visszamenni, kb 10-20 perc után jöttek rá a rohamok . A társa nem hagyta, hogy elmozduljak tőlle addig ott figyelt még a Rocky mellé nem ültem le.Hát iszonyatos látvány volt azt nézni , hogy menyire fáj neki akartam fájdalom csillapitot adni neki a bátyámmal mert ö is oda jött éjfélkor de féltünk h férre nyeli és akkor abból lesz a baj 12:30 -ig kint voltunk vele akkor még élet de reggel 5-re meghalt. A sírjára ültettünk egy tuba rózsát. De olyan volt a egész így visszaemlékezve mintha elalakart volna búcsúzni töllünk.

Írta pocakonpöcköltpocok gazdi (Molly), 2010. March 29. 19:26:51 #418857

Én is együtt érzek Veled, kedves Gazdi!! Mikor történt mindez -mert mi még csak nem rég lettünk barátok!! Mi baja volt Rocky-nak?

Az én elődöm egy 15 éves tacskó kan volt, Morzsi. Nagyon beteg volt a kicsi szíve s a gazdim éjt-nappallá téve ápolta, de már vizesedett a tüdeje meg a pocija és nem tudták megmenteni...Utána hoztak pár héttel engem meglepetésként, és a gazdijaim megvigasztalódtak lassan-lassan.
Remélem a kis "kutyatesód" megvigasztalja a kis Gazdidat!!

Remélem találkozol Morzsival az örök vadászmezőkön!!
Molly

Írta Kata66 gazdi (Huba), 2010. March 28. 08:26:52 #415957


Írta mary60gold gazdi (DODÓ), 2010. March 25. 22:56:48 #412750

Igen ez igy van ahogy leírtad és itt olyan emberek veszenek bennünket körül akik igen is tudják, érzik fájdalmainkat ha elveszitjük szeretett kincsünket aki nem csak egy állat....hanem egy családtag számunkra. Nagyon sajnálom Rockyt és együtt érzek veled mert ismerem az érzést. Ami soha nem mulik el......Nyugodj békében drága Barátom.......Te pedig Gazdika nyugodj meg Rocky jó helyen van itt közöttünk és vigyázzunk rá. Csak TE fogsz neki rettenetesen hiányozni. Alig látok a könnyeimtől....nagyon sajnállak benneteket.......

Írta ildik gazdi (Rocky), 2010. March 25. 15:29:54 #411812

Szia Bence

Nagyon sajnálom a Morzsi kutyusod kiskutyáját, és a szomszéd kutyusát is ,az emberek nagyon kegyetlenek bírnak lenni pedig kutyákkal pedig a kutyák nagyon sok szereteted adnak és nem ezt érdemelnék meg .

Írta adavanda gazdi (Lola), 2010. March 23. 18:42:33 #408911

Sajnálom,együtt érzünk veled!!!...Lolácskával játszhatsz a szivárvány -hídon túl!!!((

Írta ildik gazdi (Rocky), 2010. March 22. 19:26:11 #407111

Szia köszi szépen Mizi igen nagy fájdalom minket elveszíteni a kis gazdim 2 napig folyamatosan sírt és előtte jó formán 2 napig nem is aludt semmit ,csak azért hogy meggyógyítson de sajnos nem bírt.

Írta zsazs gazdi (Mizi), 2010. March 22. 16:00:07 #406644

Kedves Rocky!
Együttérzek veled. Az én anyukám is tudja milyen rossz érzés elveszteni bennünket.
Eméked szeretteid szívében örökké élni fog.
Puszika