‹‹‹ vissza Gina adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta judinew70 gazdi (Gina), 2010. August 20. 22:21:00 #10132

Majdnem ráfizettem a kíváncsiskodásomra...

Sziasztok!
Hát képzeljétek hogy jártam...még most is nagyon ver a szívem mert nagyon megijedtem.
Tudjátok az úgy volt, hogy szoktunk esténként kapni Jenny anyum is meg én is WC papír gurigát, hogy rágjuk, és bujkáljunk is benne.
Hát én ráálltam a gurigámra, mert megúntam hogy csak rágom rágom, én nem figyeltek ránk a gazdik. Ha már ráálltam csak egy kis lendület kellett, és hopsz! Anyumnál találtam magam, az ő terráriumában. Persze ez Anyumnak nem nagyon tetszett ,sőt nem tetszését egyből ki is fejezte, nekem ugrott egyből.

Szerencse hogy Apugazdim figyelme ránk terelődött, hogy nem vagyok a helyemen, a másik akváriumban meg Anyummal vívom a harcot. Persze Anyum idősebb is, meg tapasztaltabb is, egészen biztos hogy Ő nyerte volna a nagy csatát a végén.
A másik nagy szerencse, hogy mindez nem éjjel történt, amikor Gazdink alszanak, és nem tudtak volna segíteni. Először a TV távkapcsolójával próbálkoztak, ám ez nem használt, mert nagyon össze voltunk akaszkodva, nagyban ment a nagy höribunyó.

Aztán Apugazdim hozott egy műanyag fedelet, azzal szétterelt minket, én arra ijedtembe ráugrottam, így Apugazdim visszarakott a helyemre. Kicsit megsérültem, a fülemnél és az oldalamnál harapott meg a saját Édesanyám. Mi hörik nem tűrjük egymás társaságát, ezért is kell minket külön tartani, nevelni és gondozni. Anyum állítólag nem sérült meg sehol, őt is megnézték persze csak messzről, mert ilyenkor még bennünk van az ideg könnyen odakapunk a gazdik kezéhez, és ők is félnek tőlünk, mondjuk jogosan!!!

Ha ez mind éjjel történik, és senki nem figyel ránk, én biztos nem élem túl ezt a nagy csatát, mivel én vagyok a gyengébb, tapasztalatlanabb, azt sem tudtam hogy kell támadni, bár mondjuk Anyum se nagyon támadott még meg senkit, nem is értem honnan tudta milyen egy igazi höribunyó, és egyáltalán hogy is kell azt lerendezni??? Na mindegy, de harcolt szorgalmasan, beleadott apait anyait, a technikában nem volt hiba az egyszer biztos!!

Hozzászólások száma: 1

Írta judinew70 gazdi (Gina), 2011. June 11. 06:13:25 #967577

Nagyon szivesen Drága Picúrék!

Tudod ez egy fajta tanulság, és az ilyen höribunyók tényleg a gyengébb höri életébe kerülhetnek. Ők ugyanis magányosan élnek, és csak a szaporodási időszakban keresik egymás társaságát. Gina már akkor el volt választva éppen azért, mivel Jenny már nem nagyon akarta megtűrni maga mellett a terráriumban. A tesóit már akkorra elszállították új gazdikhoz kerültek, Ginát tartottuk meg. Azóta persze már Jenny sem él, hirtelen halál végzett vele mindösszesen 8 hónapot élhetett, és éppen a 2. alom gyerekeit nevelgette. 12 naposak voltak a 8-as ikrek, és árván maradtak, mi neveltük fel őket, de szerencsére már eszegettek szilárd ételt is. Zöldséget gyümölcsféléket reszeltünk aprítottunk nekik, és magokat nagyon apróra hogy meg tudják enni, így maradtak életben.
Köszönöm hogy elolvastad ezt a tanulságos blogot, és ha egyszer kedvet kapsz Te is a höritartásra akkor csak kérdezz bátran, mert amiben tudok segíteni fogok Neked

Ginahöri és családja