‹‹‹ vissza Lulu adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2012. February 29. 19:19:41 #19888

GONDOLATOK A VIDEÓVERSENYRŐL

Nagyon sok fiatallal jóbarátok vagyunk itt a blökin. Sokan jönnek hozzánk, hogy jó lenne, ha egy kicsit több pontjuk lenne akár a fotóversenyeken, akár a videóversenyeken. Ők is szeretik állatkáikat és nekik is jólesne ha értékelnék kutyáikat, cicáikat. Szeretnének egy kicsit az élvonalba kerülni. De nem lehet. Nem lehet, mert van a blökin valaki, aki saját magának osztogatja a pontokat. Ma volt fent egy blog, amit törőltetett. Miért,? Mert abban megvádolt minket, hogy agyba főbe hírdetjük a videónkat. Ő nem hírdeti, mégis több pontja van. Igen. Nem hírdette, és mégis van olyan nap, amelyik napon 50 pont is bejön. Igen, mert saját magának osztogatja a pontokat. Mi feltettünk egy videót, egy héttel ezelőtt, azért, mert számunkra nagyon kedves videó. Nem nyerési szándékból, hanem azért, hogy aki szereti nézni Lulu videóját az hadd nézegesse. Másnap, ez az illető, akiről szó van gyorsan feltette az ő videóját. Igen, ő sem nyerési szándékkal, hanem azért hogy ő és pár barátja minket ócsároljon, hogy a veszekedést szítsa. Fiatalok ő biztosan tud tanácsot adni nektek, hogyan kell saját magatoknak osztogatni a pontokat. Annyira elvakultan csinálja ezeket a dolgokat, hogy észre sem veszi, hogy ezek között a barátok között, akiknek szintén osztogatta decemberben a pontokat, egy éve egy találkozón még azt kiabálta, hogy addig nem nyugszik, míg ezt a gazdit ki nem készíti és el nem megy a blökiről. Erre tanúm is van. Egyik blöki tagot kikészítette és elment a blökiről ő, akinek a videójáról szó van, ő most a legjobb barátja. A maszek üzenetekben meg sajnáltatja magát, és hazudik. Itt mondom utoljára. It üzenem Neked gazdi. A mi kutyánk az egész családunk kedvence és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a hátralévő élete boldog és fájdalommentes legyen. Menjetek gúnyolódni oda, ahol nem szeretik az állatokat. Ezen az oldalon Állatbarátok vannak. És senki nem tűri, hogy kutyája feje felett gúnyolódjanak.

Utolsó 10 hozzászólás

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2012. March 05. 14:06:58 #1213104

Emikém, a felsorolásból az előbb kihagytam, hogy imádott testvéreim és sógoraim és imádott kiskutyáik, akik közül Emikém Te vagy a legjobb barátnőm.

Írta Katimami gazdi (Emike), 2012. March 05. 12:52:16 #1213042

Én is olvastam tegnap amit írtak a feltöltött videód alá. Ne törődj velük, ők azért csinálják ezt veled mert rettenetes irigyek arra, hogy vannak olyanok akik igen is tudnak emberhez méltóan viselkedni. A videódhoz meg azért írnak, hogy ezzel elérjék azt, hogy levegyed. Ők nem a barátságért vannak ezen az oldalon hanem azért, hogy minél több embert megbántsanak és ha kell némítsák őket ha nem tetszik amit írnak nekik.
Hát már az is baj és gyanús az illetőnek, hogy te kedves vagy.Szerintem már nincs mibe belekötni hát most ezt írta.
Örülnöd kell annak is, hogy törölték a barátságot mert szerintem ilyen barát senkinek sem kell és nincs is rá szükség.
Mi az amivel megbántottad azokat a barátokat akik töröltek? hát az, hogy nem álltál be a sorba.De nagyon jól tetted.Ehhez csak gratulálni tudunk és büszke lehetsz, hogy nem vittek bele abba a gyűlölködésbe amit ők képviselnek.
TE CSAK MARADJ MEG UGYAN ILYEN KEDVES MINDENKIVEL SZEMBEN AMILYEN VAGY. EZ SOKKAL TÖBBET.

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2012. March 05. 12:48:38 #1213040

Berni gazdia, az előző írásodhoz annyit, ha mi nyerni akartunk volna, akkor nem az utolsó héten tettük volna fel a videónkat. és a fotóversenyre sem az utolsó nap tennénk fel fotókat. Egyszerűen azért, mert vannak, akik szeretik Lulut és szeretik a videóját. A Te barátnőd azért tette fel azt a videót, hogy a mi videónkon gúnyolódni tudjatok. Képzeld, ezt nem is én vettem észre, hanem barátok szóltak, hogy ott gúnyolódtok rajtunk. Most sem érdekelnek a pontok. Soha nem mondtam ilyet rád, hogy szívtelen gazda vagy. Aki ezt mondta, az hazudott neked, De nagyon nagyot. !!!!! És szégyellje nagyon magát. És senkire nem vagyok féltékeny, mert nincs okom féltékenykedni. Hála Isten mindenem megvan, szép családom, jó férjem, csodálatos kutyusom. Tehát nincs mire féltékenynek lennem. Ne sajnáltasd magad Te félreálltál.? Akkor tegnap azt az aljasságot amit a Lulu videójánál csináltatok a barátnőddel Betty gazdájával,azt te félreállásnak tartod ? Ilyen aljasságra voltatok képesek!!! Legyetek nagyon boldogok !!!

Írta szilvi04 gazdi (Bobika), 2012. March 05. 12:37:57 #1213038

Hajrá Lulu!SZERETÜNK!!

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2012. March 05. 11:14:41 #1212988

Mindenkinek üzenem !!!

Amit itt a blogomban leírtunk az mind igazság. De amit tegnap a Lulu videója alatt művelt Betty gazdija és Berni gazdija az minden ármánykodást felülmúlt. Kerüljetek bennünket nagyon messzire el Te is, Berni gazdi és az összes olyan barátod, akik csak azért vannak itt a blökin, hogy azokat, akik nem szimpatikusak nekik, és jól érzik magukat, vagy irigykednek, azokat innen kitúrják. Sajnállak Téged, mert Te egy becsapott gazdi vagy. Sajnos Lulu nem fog meggyógyulni, de mi teszünk róla az egész család, hogy a hátralevő éveit minél szebbé tegyük. Példát mutattatok az unokáimnak, az itt lévő gyerekeknek, a magatartásotokkal. Azokat a dolgokat, amiket a Lulu videója alá biggyesztettetek, meg lehetett volna írni itt a blogban, vagy az üzenőfalamon, mert én annak ellenére, hogy ti töröltetek minket azért, mert nem voltunk hajlandók a barátnőtökkel haverkodni, senkit nem tíltottunk le az oldalunkról, senkit nem töröltünk, mert mi nem vagyunk bosszúálló emberek mint Te és a barátaid. Egyetlen egy konkrétumot most sem említettél, hogy mi az, amivel mi valakit megbántottunk volna. Nagyon messzi kerüljetek el minket !!!! Remélem is hogy többet se te sem pedig a barátaid nem fognak minket zaklatni. És sajnálom, hogy téged használtak fel erre, hogy itt és a Lulu videója alatt minket alázzatok meg. A blogban neveket nem említettem. Honnan tudtátok, hogy kiről szól ? Valamit csak elkövettetek, ha magatokra veszitek ezt az írást. Ennyi !!!!

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2012. March 04. 21:38:23 #1212844

Niről beszélsz Berni gazdi !!!

Te, aki valamikor a legjobb barát voltál. Az hazugság volt mind ? Mivel beszélték tele a fejedet ??? Szomorú, hogy te vagy a nagykövet, Szomorú, hogy egy hazug miatt szakadt meg a barátságunk. Miket írsz te itt össze vissza. Szégyellheted magad Berni gazdi, hogy ennyire kétszínű vagy. A barátnőtök törölte a gúnyólódós blogját, amihez én írtam még decemberben vagy januárban. Én merem vállalni magam. És nem érdekelsz . Mi csak nagyon ritkán indulunk versenyeken és nem is érdekelnek a pontok Engem a Lulu érdekel. Te sem érdekelsz és a barátaid sem. Meg a hazudozásaitok sem. Miért nem akkor jöttél hozzám mikor még barátok voltunk ??? Miért nem mondtad el hogy mi bajod velem.??? Miért kellett a hátam mögött intézkednetek ?? Miért nem mondtad el a telefonban, ahol még te vigasztaltál engem ??? Az is mind hazugság volt ezek szerint. A betegségről meg ne beszéljünk nem tartozik ide és nagyon jól tudod, hogy velem is mi van csak én soha nem sajnáltattam magam. Be lehet fejezni a velem való foglalkozást, gúnyolódást.

Írta sziszko78 gazdi (KókuszTinaKumquat), 2012. March 03. 21:47:26 #1211894

Mi ugyan nem neveztünk még egy videoversenyen sem, de teljes mértékben egyet értünk Veletek Lulukám! Bennetek hiba? Keresve sem találni! Az én legkedvesebb Barátaim Nagyon szeretünk Titeket!

Írta Thakyjoe gazdi (Takács Nico emlékére), 2012. March 03. 18:35:39 #1211723

Ginával egyetértek. Én nagyon régen voltam fent a fotóversenyen, videón egyáltalán nem
Amikor a barátaim pályáznak Mi a Mamimmal mindent végig nézzük és ha tetszik akkor voksolunk még ha nem barát akkor is.
Nem értem, hogy ezen miért kell veszekedni barátjával hiszen azért jelölte be vagy azért fogadta el a barátságot.
Úgy gondolom egy barátságba mindent meglehet beszélni és meg is kell.

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2012. March 01. 10:32:27 #1210170

Drága Gina !

Köszönöm a hozzászólásod és egyetértek veled. Tudom, bennünk is van hiba. Hiszen hiba nélkül nincsen senki. Nekem az a hibám, hogy a gazdimék nagyon elkényeztetnek. De én ezért a kényeztetésért nagyon sok szeretetet adok nekik. És én is boldog vagyok mert szeret az egész család és ők is boldogok mert én szeretem őket. Csak ne gúnyolódjanak velünk itt a blökin. Ha nem szeret bennünket valaki, ki lehet kerülni. Bár mi nem tettünk azoknak sem keresztbe, akik december óta nem szeretnek bennünket. Nem baj. El vagyunk nélkülük is. Nem nézünk feléjük és kész. Én nem szoktam Sacikám se törölni, se tiltogatni, mivel szerintem az nagyon gyerekes dolog. Én meg már felnőtt kutyának számítok. Ugye drága Gina ? Szép napot Nektek, szeretettel Luluék.

Írta hoffmannsaci gazdi (Gina), 2012. March 01. 10:14:52 #1210165

Luluka!

Videó verseny! Az elsőn vettünk részt. Akkor nagyon sok videó fel volt téve, mert tétje volt. Pénzjutalom. Szép helyen végeztünk, szupi verseny volt. Azóta nem neveztünk. S egy jó ideig nem is fogunk. Amíg ilyen viták vannak belőle, holott most semmi tétje nincs, nem értem mire jó.
A fotóversenynél is ezért nem nevezünk.
Azt nem mondom, hogy nem esik jól a gazdikának, ha kedvence valahol elöl végez, de mi történik, ha kettővel-hárommal lejjebb.
Hiszen mindenki - a helyezéstől függetlenül - végez valahol Kell elsőnek is lennie, és kell utolsónak lennie. De én még azt is megkockáztatom, hogy kimondjam, sokszor az utolsó helyezett kép sokkal jobb, mint az első helyezetté. Amíg így mennek a dolgok, hogy kinek mennyi barátja van, s ha jó az a kép, ha rossz, a barát szavaz, mert úgy érzi, hogy a barátom, tehát szavazok, addig nem lesz igazság a versenyben. Én már nem is jelzem senkinek, hogy szavaztam. Minek! Én minden héten végignézem a fotóversenyt, s szavazok arra, aki tetszik, ha a barátom, ha nem, ha tetszik szavazok! A videónál is így vagyok. Végignézem, s ha tetszik, akkor szavazok. De lehet, hogy egy-két nap kimarad, ezért nem lehet megsértődni. Szorgalmasan, ha időm engedi jövök és végigmegyek. De azt, hogy felróják nekem azt, hogy nem jártam ott, holott ott voltam, csak nem jeleztem, ez nem kell nekem. Tudniuk kell azoknak, s érezniük kell azoknak, akikre szavazok, hogy ott voltam.
Ne hagyd magad feltúrbózni mások által. A Te videód jó, a Te édes kis kutyid van rajta, mi megnézzük, gyönyörködünk benne, s miközben nézzük, jól érezzük magunkat. Téged nagyon sokan szeretnek, s legyen ez így továbbra is. Akik meg nem szeretnek, azoknak úgy kell. Nem kötelező senkit sem szeretni, de bántani sem kell! Megoldható az oldaladon, hogy letiltod, hogy üzenni, írni NE tudjon hozzád. Ezt ajánlom!

Ölel A NÉGY TESTVÉR!

összes hozzászólás (12)