‹‹‹ vissza Lulu adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2014. October 30. 21:45:29 #24463

Fotóverseny

Nagyon szépen megkérek mindenkit, hogy ne gyanúsítgasson minket. Soha nem csaltunk, visszamenőleg meg lehet nézni hányan meglátogatják a fotóversenyes fotóinkat ! Nem tudom mi az a kütyü amivel meggyanúsított egy illető a fórumban. Lulum a héten nem is indult és nem fogom hagyni hogy újra kikezdjék ! Elég volt az utóbbi idők szemétkedéseiből. Kerüljön bennünket minden rosszindulatú és a fészen se akarjon lejáratni senki. Az oldalamat láthatják a fészen a barátaim és azoknak az ismerősei, de ha valaki látni akarja, szívesen veszem. Ugyanis ott is csak a Luluról és a Bocskorosról írok, teszek fel fotókat. És igen sok barát meglátogat bennünket ott is. Ja, és azt is meg lehet nézni, hogy a fotóversenyes fotót megosztom és azt is látni lehet, hányan szavaznak az állatkáimra ! Tehát a szemétkedést ellenünk abba lehet hagyni !!! Ja és nem mostanában volt hogy az élen végeztünk volna és mégsem reklamáltunk ! A Bocskoros amikor utoljára indult a versenyen 17. lett. És mégsem církuszoltam ! Megmutattam a barátoknak, ismerősöknek és örültem neki hogy tudtam róla fotót feltenni.

Hozzászólások száma: 3

Írta Katimami gazdi (Emike), 2014. November 01. 10:51:23 #1559246

Drága Luluka!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, legyél közömbös ne foglalkozz azokkal akik minden alkalommal elindítanak egy aljas rágalmazást. Tudod mi nem felejtettük el azt amikor valaki azt mondta nekünk egy jó pár évvel ezelőtt azon a bizonyos találkozáson, majd ő tudja, hogy kell csinálni.
Szeretünk benneteket
Millió szeretet puszink nektek

Írta Evamama2 gazdi (Zoe), 2014. October 31. 15:34:48 #1558827

Drága Lulukám!
Sissy gazdinak teljesen igaza van, tehát jön a közömbösség!
Nem törődni senkivel, ez a lényeg. Ha nem dühít, már nem biztos, hogy piszkálni fognak, mert nem leszel érdekes számukra.
A helyezés pedig valóban nem számít, mert a részvétel a fontos.
Szeretünk és puszilunk benneteket!

Írta andi1 gazdi (Sissy), 2014. October 30. 21:58:26 #1558618

Ne törődj velük,a "csapat" egyik fele bolond a másik fele meg agymosott,mit lehet várni tőlük. Csak azt tudjuk csinálni,hogy levegőnek nézzük őket.
Tudod a szeretet ellentéte nem az utálat,hanem a közömbösség. Amíg utálsz valakit azzal mindig foglalkozol,hiszen az is egy érzelem. De ha közömbös vagy vele szembe,akkor pont lesz...rod,hogy mit mond,mit csinál,nem törődsz vele. Akkor zártad ki az életedből legjobban.
Szóval ők csak had utáljanak minket,addig sem unatkoznak,mi meg lesz....juk őket és így sem fogunk unatkozni,van mivel,kivel törődni.