‹‹‹ vissza Lulu adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2014. November 02. 13:08:16 #24471

EGY ROSSZ CÍMRE KÜLDÖTT LEVÉL :) :)

A fotóverseny fórumban van egy levél amit a gazdája szerintem nem oda, hanem a Maci barátjának szánt !! Ebben csalással vádol bennünket !! Mikor kikértem magamnak azt írta vissza, hogy ő nem is írt ilyent, nem gyanúsította meg a Bocskorost ! Akkor most vagy én nem tudok olvasni, vagy annyira rossz az emlékezőképessége, hogy már azt is elfelejti, amit előző nap írt ! Kedves gazdi, máskor jobban nézd meg milyen címre is akarod feladni a mocskolódó leveledet !!! És vedd elő a helyesírási szótáradat mielőtt azt elküldöd !! Itt bemásolom az ominózus levelet :

SZIA MACI----

MOST KIVÁNCSISÁGBÓL BE KUKKANTOTTAM A FÓRUMBA MIVEL ELÉG ROSSZAK ASZEMEIM KEVESET OLVASTAM BELŐLE DE A LÉNYEGET KIVETTEM ---ÉN MÁJUSBAN MÉ GNEM JÁTSZOTTAM ....DE BOLYGÓT ÉS LULT MINDIG TÁMOGATTAM ÉS MÁSOKAT IS HA VOLT JÓ KÉP----HÓNAPO ÓTA MÁR ÉN IS BENT VAGYOK VALAMELYYIK ÁLLATKÁMMAL DE --DEEE ..ANNYIRA RENDESEK VELEM --HOGY A HÉTEN IS ELNEVETGÉLTEK RAJTAM TUTI AMIG AZ ELSŐ HELYEN VOLTAM ----AZTÁN HIPP HOPPP BEROBBANT BOLYGÓ--MAJD KÖVETTE BOCSKOROS---ÉS MÁR A ELSŐBŐL 4--DIK LETTEM ---DE EZT VEGYÉK ÚGY ÉN NEM IS LÁTOM MÁR ŐKET--MERT TUTI LÉTEZIK A KÜTYÜ-----ÉS EGYRE SZAPORODIK A PONT AHOGY VALAKI UTŐL ÉRI ŐKET ADDIG AMIG VAN PONT KÜLÖMBSÉG SZÉPEN EL VANNAK ---NA ENNYIT AKARTAM IRNI EGY SZINTÉN NYERNI VÁGYÓ MÁSOK ÁLTAL KIDOBOT DE MAMI ÖRÖKBE FOGADOTT BOLDOG KUTYA VAGYOK --CSÖPIKE--ÉS NAGYON SZERETNÉK EGYSZER NYERNI --NEM MINDEN HÉTEN ....ÜDV--BARÁTI PACSIM --

Ugyebár ezt a levelet Macinak akartad írni üzenetben, és véletlenül a fórumba írtad ? Na látod jó tanitványa vagy a Macinak. Teljesítsd csak a parancsait és kavarj te is úgy, mint a jóbarátod Maci !!


Hozzászólások száma: 2

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2015. September 25. 15:28:30 #1720849

Hosszú idő elmúlt, mióta ezt a beszélgetést olvashattuk. Mi azóta is játszva nevezünk és kapjuk a pontokat. Nem tudjuk, hogy kütyüről, vagy miről és nem is fontos. Nem bántunk senkit és nem is fogunk senki halántékához fegyvert a támogatásért. Fontoskodó és rosszindulatú, szűk látókörű emberek mindig voltak ebben az arcnélküli világban, semmi baj Kedvenceink annál sokkal fontosabbak, mint hogy a bántók szavát komolyan vegyük. Ha velem van baja, akkor engem keressen, és ne a hátam mögött támadjon. Sok vélemény, sértés eltünt amikor törölték magukat erről a weboldalról, aztán a maradék is eltünt, amikor a fotó-verseny fórum a gyűlölet mocsarává változott. Nagyon örülök, hogy jöttek új tagok, megismertünk nagyon kedves állatkákat, akik nagy szeretetben élnek és a fotók ezt nekünk is mutatják. A kedvenceinkért vagyunk itt és nem a gazdákért. Ezért most küldjük a nagy Bolygópuszit és az ölelést

Írta Katimami gazdi (Emike), 2014. November 02. 12:57:02 #1559811

Hát ez így van ahogy írod.
Ezt én is olvastam a fórumban és ami ott van leírva azt kár letagadni
Nagyon kár, hogy sokan csak azért vannak itt, hogy másokat lejárassanak. Mért nem lehet szépen játszani és másokat nem megbántani és mindenféle csalással gyanúsítgatni.
Nincs tétje a játéknak és mégis ekkora a gyűlölet bennük.
Úgy látszik nőtt itt a blöki.hun azoknak a száma akik ezért vannak itt nem az állatok szeretetéért.