‹‹‹ vissza Lulu adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2015. May 29. 16:34:31 #24710

MIÉRT VETTEM LE TEGNAP ESTE A BAKANCSOS

Többen megkerestek, hogy miért vettem la a Bakancsos fotóját a fotóversenyről ? Tegnap este megint olyan megaláztatásban volt részem, amit senkinek nem kívánok. Lulu a héten nem is indult, mégis azt bántották. Kikiáltottak bennünket csalónak !! Azt, amilyen sértő szemét dumát leadtak a Bakancsos fotója alatt és az admin a füle botját sem billegette !! Ez aljasság. Sokan mondják, hogy nem kellett volna levenni a fotót ! Hagyjam, hogy a mocskolódáson, (amit életem során soha senkitől nem kaptam), hagyjam, hogy mindenki azon csámcsogjon ? Minden voltam, csak nagyságos kisasszony nem !! Ezt mostanában nem tudom lenyelni, és itt voltam egymagam és azt sem tudtam mit csináljak !! Vénségemre meg kellett érnem, hogy gyalázkodjanak velem !! Olyanok, akik azt sem tudják ki vagyok, mennyit érek, lealacsonyítottak a sárga földig !! Gyalázatos dolog, hogy ezt ezen az oldalon megtehetik és senki nem tesz ellene semmit. Persze, mondhatják sokan, nem kell indulni a fotóversenyen ! De mindenkinek joga van hozzá és nem fogok senkinek magyarázkodni, de soha nem csaltam és nem is fogok !! Sokan kezet ráztak azokkal, akik aljaskodtak velem, nem baj. De többen voltak, vannak azok akik elhiszik amit mondok, írok. Imádom az állatkáimat, de amit kaptam már az évek során itt a blökin az egy kicsit sok. És újra és újra visszatérnek mindenféle álregivel azok, akiknek a gyűlölködés a lételemük. De még mindig több a jó barát mint az ellenség !! Üzenem azoknak, akik kezet fogtak az aljaskodókkal, egyszer még ők is visszakaphatják az élettől a pofont, pofonokat !! Holnap lesz a Lulu 10 éves. Szeretném méltó módon megünnepelni nem szeretném, ha azt bárki legyen is elrontsa !!! Muszáj volt kiírni magamból !! és a testvéremtől és a barátaimtól elnézést kérek ezért. Ők azt mondták, ne írjak, de az igazságérzetem nem hagyott békén !! Köszönöm a testvéremnek és a barátaimnak, hogy kitartottak mellettem !

Utolsó 10 hozzászólás

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2015. June 05. 14:02:37 #1663171

Köszönjük szépen a bíztató és vígasztaló szavakat.

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2015. June 01. 09:36:18 #1661260

Írta Katimami gazdi (Emike), 2015. May 31. 13:17:10 #1660880

Drága Luluka! testvérkém!
Idővel rájössz majd arra, az aki megaláz vagy megvet valakit,
előbb vagy utóbb maga is ugyanazt A MEGVETÉST ÉS MEGALÁZTATÁST FOGJA ELSZENVEDNI, DE MEGSOKSZOROZÓDVA, NÉGYZETRE EMELVE.

A szeretet, szeretetet virágzik, a gyűlölet gyűlöletet.
Akik ezt tették veled azokban csak a Gyűlölet VAN!
Millió szeretet puszim neked

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2015. May 31. 06:54:53 #1660644

Mese :

A tündérke utálja a gonosz embereket, ezért azt az embert aki gonoszkodik, átváltoztatja valamilyen állatkává ! Itt is van két gonosz ember, akik idejöttek csinálni a fesztivált a blökis oldalra ! Az egyiket macskává, a másikat tyúkká változtatta. Ők azok akik minket megaláztak ! Vannak akik kezet ráztak ezzel a macskával és a tyúkkal !! Ők a barátai lettek ! Most közösen csinálják a fesztivált ! Szeretünk Benneteket

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2015. May 30. 16:36:40 #1660382

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2015. May 30. 05:14:30 #1660187

Megértelek, mert ekkora emberi aljasságot, gonoszságot nehéz kezelni. Ezek boldogtalanok, sikertelenek, egyetlen örömük az életben, hogy a gonoszságuk iszapjában fürdenek. Évek óta találkozunk ilyen jelenséggel itt az interneten. Míg nekünk arcunk, nevünk, elérhetőségünk van, ők arcnélküliek, a puszta létükről is üvölt, hogy értéktelenek. Ma reggel én adtam a 100. pontot és jólesőn mosolyogtam. Van ilyen, hogy betelik a pohár, de nincs okod szomorkodni. Sokkal többen szeretnek, tisztelnek benneteket, mint ezek csak sejtenék. Fotó-versenyen se képesek megméretni magukat, de megmutatták, hogy a butaság és gonoszság mennyire együtt jár a rosszindulattal. Azon meglepődtem, hogy ennél kevesebb sértésért már elnémított több személyt az aminunk, most magunkra hagyott, hogy oldjuk meg. Megoldottuk, emelt fővel itt maradtunk, és a bátorító, támogató levélkék visszaadták a hitünket, érdemes itt maradni, szeretik a fotóinkat, akinek ezt nehéz elviselni, annak el szabad innen menni.
Mi mindenkor kitartunk melletted, mi a barátaid vagyunk.
Luluka kívánunk nagyon boldog születésnapot, küldök egy csodálatos napsugár nyalábot

Írta feLLhő gazdi (Jarred), 2015. May 29. 23:40:29 #1660127

Nagyon boldog születésnapot Lulu!

Írta feLLhő gazdi (Jarred), 2015. May 29. 23:39:03 #1660126

Őszintén együttérzek Veled és sajnálom, hogy ilyenen kellett keresztül menned; én sem ismerlek, mégis szeretettel fordulok feléd és elmondom, hogy egyre gyakrabban tapasztalok olyat, hogy az interneten többen összefognak egy valaki ellen és gyakorlatilag cafatokra szedik, nagyon méltatlanul bánnak vele és megalázzák. Sok a gyarló, ostoba emberi lény, primitívek, frusztráltak, felsűbbrendűsködnek, kisebbségi komplekszust takargatnak. Ettől Neked persze nem lesz jobb, hogy ilyen téren nem vagy egyedül csak attól lehet jobb, ha nem érzed magadat áldozatnak, hanem arra koncentrálsz, hogy az állatok soha nem bánnának így Veled és arra, hogy Te mennyivel többet érsz az ilyen élőlényektől, mégha ezt ők nem is fogják soha megtudni és arra, hogy legalább egy idegen melletted áll.
Egyébként tavaly nyáron regisztráltam és nyáron aktív voltam, aztán azóta mostanában tértem vissza és rám is rámugrottak most ITT páran és ezen nagyon meglepődtem, hogy még egy ilyen oldalon is előfordulhat ilyen. Speciel ezt most nem veszem magamra, nem ér annyit de nagyon meglep, hogy a butaság mennyire együtt jár a rossz indulattal.

Írta Evamama2 gazdi (Zoe), 2015. May 29. 21:11:44 #1660111

Ne törődjetek velük, ebből már sportot csinálnak egyes emberek.
Higgyétek el, jobban fájt volna nekik, ha észre sem veszitek a mocskolódást. Egyébként úgy gondolom, hogy ez legyen az életben a legnagyobb boldogságuk, örömük, hogy másnak rossz napokat okoznak.
Próbálok úrinő maradni, ezért csak azt mondom, ezek (véletlenül sem ők) nem tartoznak a szememben az ember kategóriába.
De ne bánkódjatok, van egy jó magyar közmondás: "Az Isten nem késik és nem siet." Ebből következik, hogy mindenki megkapja majd azt, ami neki jár. S lehet, akkor csodálkozni fognak a "jogos" jussukon.

Írta rexsona gazdi (frici), 2015. May 29. 17:25:02 #1660018

Luluka mi veled vagyunk,ne foglalkozz az ilyenekkel,nehogy már elrontsák a szülinapodat!!!

összes hozzászólás (11)