‹‹‹ vissza Lulu adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2017. May 19. 20:27:57 #25214

SZÉP EMLÉKEK A RÉGI BLÖKIRŐL! Első rész

Mint azt már megírtam előző blogomban, 2010 júniusa óta itt vagyunk Luluval Amikor ide beléptünk hírtelen azt sem tudtuk, hova csöppentünk be Olyan szeretettel fogadták Lulut, hogy az én (gazdi) szavam is elállt ! Akkor kaptam az első számítógépem de sajnos nem volt még fényképezőgépünk Ezért a tesómat kértem meg, hogy csináljon Luluról fotót A kedvemért a papa vett nekem egy digitális fényképezőgépet, hogy tudjak fotókat készíteni a blökire ! Azt sem tudtam hogyan álljak neki, azóta már millió fotó készült kis kedvencünkről ! Aztán sorban kezdték bejelölni Lulut a kis barátok Ment a duma köztük, mert ugyebár akkor a kedvenceink beszélgettek egymással És mivel ők sokkal intelligensebbek néhány embernél, vidám napok következtek Elsők között volt Gina, (Saci) szépséges kutyusa ! Nagyon szerették egymást Luluva ! Mikor Lulu volt a 3000 -ik hozzászóló az oldalán, Ginácska elvitte Lulut egy szép kirándulásra Igen, jól olvassátok Teszek fel pár képet, ami a kirándulásról készült Aztán egy új blogban folytatom majd a blökis történetem

Hozzászólások száma: 2

Írta hoffmannsaci gazdi (Gina), 2017. May 22. 07:31:45 #1900617

Igen Luluka és mamija! Emlékszem! Emlékszem mindenre, s ez az emlék örökre a szívem mélyén marad. Olyan jó volt anno blökizni. Bizony! Minket anno úgy ismertek, hogy a HÁROM TESTVÉR! Ez voltam én, Jenny+ és Pamacs. Ma már A NÉGY TESTVÉR vagyunk, de ez más mese, hogy miért lettünk A NÉGY TESTVÉR!

Micsoda "pofázások" mentek egymás között. Milyen udvarlások, dumák! Imádtuk a blöki.hut! No tudom, nem mi kutyusok, hanem a háttérben lévő kétlábúkák. Jó szórakozást nyújtott.

Anno mutatta egy számláló a profilképünknél, hogy hány látogatónk volt. S barátaink tudták, hogy ha a kerek szám (ezresforduló) megjelenik, akkor valami történni fog. Kirándulás! Egy virtuális kirándulás együtt. Az utolsó számoknál mindenki írta hanyadik volt, s amikor az ezres átfordult, s jelezte az illető, hogy Ő volt, hát nem lehetett csalni, mert tudtuk ki volt a 999 és ki volt a 1001. Akkor csakis az lehetett az 1000. látogató, aki közte volt, s jelezte, hogy 1000.

Luluka a 3000. látogatóm volt...

Lulukának kirándulásképpen egy tengeri motorcsónakozást, egy vidám ebédet, s utána egy kis sziesztázást találtam ki. A tengeri motorcsónakázáson mindenki csodálkozott, mert ugyebár én nagyon féltem a víztől világ életemben. Hogy miért féltem a víztől? Olvassátok el az élettörténetem blogomat, megértitek! De virtuálisan ez teljesen más élményt nyújtott nekem. S ott volt Luluka, aki vigyázott rám. Mi voltunk a black and white.

Akkor még éltem. Élveztük ezt a játékot! Sajnos a számláló eltűnt, így már nem játszunk. Én sem, s a tesóim sem!

Örülök, nagyon örülök Luluka, hogy ezt a régi szép emléket blogba öntötted. Bizony lehet itt nosztalgiázni. A régi képek, videók nézegetésénél, a hozzászólások újbóli elolvasásánál újból és újból átélem azokat az időket.


Most kiülök a felhők szélére, széthúzom azt, úgy ahogy Jenny+ tanított, leskelődöm, s én leszek az első, aki a folytatást olvasni fogja...

Írta rexsona gazdi (Szultán), 2017. May 21. 14:31:36 #1900275

Várjuk az újabb blogot!!!