‹‹‹ vissza Emike adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Katimami gazdi (Emike), 2012. May 22. 11:28:31 #20612

Kutyaparádé Székesfehérvár 2012...

Kutyaparádét rendeztek Székesfehérváron.
Lulukáékkal mi is elmentünk. Ott találkoztunk Max barátommal és gazdijával, Kyrával, Ginával és gazdijukkal , Brúnó és Lizácska gazdijaival.
Én nem győztem körül nézni hol is vagyunk, és kik ezek az idegenek. Nagyon sok kutyus és gazdi volt ott, kicsi és nagy egyaránt. Igaz én nem voltam olyan bátor mint Lulu barátnőm én a nagyobb kutyákat csak messziről figyeltem.
Csak a Maxtól, Ginától és Kyrától nem féltem mert velük márt találkoztam mini blöki találkozón..
Nagyon meleg volt és a szervezők is nagyon figyelmesek voltak, hogy legyen mindig kitéve nekünk friss víz és tudjunk inni.
Igaz nekem a mami hozott magával vizet de én egész nap nem voltam hajlandó még abból sem inni.
Rengeteg simogatást kaptunk és adtunk mi is a kutyusoknak.
Már a végén olyan fáradt voltam, hogy lépni sem tudtam csak álltam és néztem mamira . Mami hiába mondta Emike ülj már le vagy feküdjél el mint Luluka de én se feküdni se ülni nem voltam hajlandó.
Mami már annyira megsajnált és felvett így a kezében pihentem egy kicsit. Mikor letett akkor meg Brúnó mamija vett fel és az ő karjában pihentem tovább akit nagyon szeretek , de azért közben le sem vettem mamiról a szememet nehogy itt hagyjon.
Hazafelé az autóban még a Lulukát is kitúrtam a helyéről mire ő észbe kapott már nem tudott lefeküdni az ágyában, neki már csak ülő hely maradt.
Szuper jó felejthetetlen hétvége volt.

Hozzászólások száma: 4

Írta andi1 gazdi (Sissy), 2012. May 22. 18:30:02 #1262686

Nagyon jó hétvége lehetett,sok élménnyel.Nem csodálom,hogy elfáradtatok.Öröm volt nézni a fotókat,látni,hogy mindenki milyen jól érzi magát.

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2012. May 22. 15:28:18 #1262587

Igen, nagyon jól éreztük magunkat a barátokkal ismerősökkel és ismeretlenekkel egyaránt. Mindenki nagyon kedves volt és az emberek arca sugárzott a boldogságtól. És a kutyák !! Szebbnél szebb kutyusokat láttunk. Amennyit csak lehetett megsimiztünk és Emike és Lulu is barátkoztak velük. A gyerekek nem menekültek el egy kutyus elől sem. Látszott, hogy mindegyik kisgyermek, nagy gyermek kutyus mellett nő, (nőtt) fel. Nem győztek körbemenni és simizni,... simizni... fáradhatatlanul. Mindannyian, akik ott voltunk jótékonykodtunk is Mi, fehérváriak és környékiek, továbbra is tartjuk a kapcsolatot és természetesen megint rendezünk mini blöki talit, ahol újra találkozhatunk kedves barátainkkal és gyönyörű kutyáikkal.

Írta Thakyjoe gazdi (Takács Nico emlékére), 2012. May 22. 12:49:59 #1262526

Emike örülök, hogy megosztottad az élményeteket.
Lulukánál jártam az előbb és nem láttalak a képeken, de most már bepótoltam - köszönöm.
Égi barátotok is veletek volt a szép időt kaptátok tőlünk, mi tőletek a képeket. Pamacsékkal egyetértek.

puszi Nico

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2012. May 22. 12:40:52 #1262520

Emike!

Örömmel és nagy kiváncsisággal vetettük bele magunkat a blogodba.
Csodálatos dolog sok emberrel és kutyusokkal találkozni. Ez a rendezvény ezt megadta. Annak különösen örültünk, hogy ismerősökkel is találkoztatok. Biztos vagyok benne, hogy a fáradságon kívül élményekkel gazdagon tértetek haza.
Végignézve a képeket, látszik a szép idő, a jókedv, a kutyik iránti szeretet úgy a gyerekek részéről, mint a felnőttek részéről.
Szép nap lehetett.

Ölel: A NÉGY TESTVÉR