‹‹‹ vissza Börni adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta katka84 gazdi (Börni), 2009. June 25. 11:37:03 #536

BORZALOM!!!!!!

Sziasztok!
Nagyon ideges és mérges és zaklatott vagyok!!!Az utcánkban egy állat....á nem is állat,mert azok normálisak....egy mocsok szemét elütötte egy kutya haveromat!!Szegénynek átment a hátsó lábán és még csak nem is lassított vagy állt meg!!!Apu vette észre,hogy szegény 3 lábon próbál hazafelé menni, kiment és segített neki hazáig, ahol a gazdinénijének odaadta Jokey-t.Remélem a doktor tud rajta segíteni.Annyira ideges vagyok,kavarog a gyomrom és átértékelem az életem.
Nem szeretem amikor meg vagyok kötve, de megértem mostmár, ha nyitvaa kapu,vagy veszélyes építkezés van, egy hang nélkül tűrni fogom a rabságot, mert már tudom, hogy jót akarnak.......ENGEM SZERETNEK ÉS FÉLTENEK!És ennél több nem is kell!
Remélem Ti jól vagytok!
Vaul,
Börni

Hozzászólások száma: 2

Írta katka84 gazdi (Börni), 2009. June 29. 08:11:37 #20281

Szegény, sajnálom ami veled történt!De az jó,hogy hamar felépültél!
Még mindig teljesen kivagyok, hallgatni a vinnyogást és látni, ahogy ömlik szegényből a vér....annyira sajnálom,hogy gazdiék nem látták a rendszámát az autónak.....

Írta GangstaDogg gazdi (Lady), 2009. June 26. 15:04:21 #17926

Engem is elütöttek ugy 1 éve, szerencsére nagy termetem miatt nem ment keresztül rajtam a kocsi.Nyitva maradt a kapu és kimentem az útra, gazdám meg pont akkor próbált visszahívni, csak az út szélén álttam és még is elütött....fékezés nélkül és utánna ment tovább. Gazdám meg utánnaszaladt és kiabált de ugysem állt meg. Biztos ittas volt a soför.
1 hétig sántítottam de aztán rendbejöttem.
Egyik kutyahaveromon pedig kersztülmentek, a gazdája azt hitte, hogy már nem marad meg és kiásta neki már a sírját. Aztán valahogy mégis felépült a kutya.
Volt egy kölyköm, akit a gazdám apja ütött el. Este volt és bemászott a kocsi alá, gazdám apja meg készült elmenni, nem vette észre a kutyát és keresztül ment a kerék a fején. Még egy percig vergődött, aztán hamar mentek és eltemették.