‹‹‹ vissza Teddy adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta kicsibrigi gazdi (Teddy), 2009. November 16. 22:12:38 #3311

séta Jennyvel

7éve a gazdiék átköltöztek egy másik házba Jennyvel nem értettük mi történik,mindent összepakoltak, mi is gyorsan felkaptunk 1-1 játékot. Gazdi kinevetett minket hogy visszük azt is. mi voltunk az elsők akiket áthozott. körül néztünk és ugráltunk nagyokat, örültünk hogy nem maradtunk ott. első este a gazdival aludtunk hogy ne féljünk. élveztük a nagy ágyat. másnap reggel a gazdival körbenéztünk a kertben,reggelre hatalmas hó lett olyan nagy és hatalmas volt az a nagy fehér kert, nagyokat ugráltunk. gazdi körbenézte a kerítést nehogy elszökjünk, Jennyvel nem szoltunk hogy van 1 rés, mert a kert végén láttunk egy kis patakot, gondoltuk lemegyünk majd megnézni. a gazdi bement a lakásba és mi elindultunk sétálni.
szépen egymás mellett szorosan, a nap sütögetett a fehér hó szépen csillogott a napsütésben,és mi édes kettesben sétálgattunk,szorosan egymás mellett,a szép napsütésben. messzire nem mertünk menni gazdi nehogy megijedjen. így is mikor észrevette rohant felénk és kiabál. mi megfordultunk,és büszkén,és boldogan indultunk el felé. a mi kis rövid romantikus sétánknak vége is lett, de azt a 10 percet sose felejtem el. csak ő volt és én, szabadon,és boldogan.
ahogy odaértünk a gardihoz gyors az ölébe ugrottunk és adtunk neki 1 hatalmas puszit hogy megköszönjük ezt a szép napot,és hogy így imád és félt minket.

Hozzászólások száma: 2

Írta kicsibrigi gazdi (Teddy), 2009. November 17. 18:35:51 #193226

köszi Kicsi csak néha nehéz még mindig hiányzik

Írta oroszlán77 gazdi (Kicsi), 2009. November 17. 10:23:44 #192678

Ez egy nagyon szép romantikus történet! Őrizdd meg ezeket a szép pillanatokat!