‹‹‹ vissza Mici adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Kicsizsu gazdi (Mici), 2014. May 25. 17:39:28 #24143

Műtét

Kedves Barátaim!

Egy ideje nem voltam itt fent nálatok, mert nagyon komoly műtétem volt. Mindkét hátsó lábamat egyszerre műtötték, nem is tudtam lábra állni egy ideig. Anya meg frászt kapott, amikor kihoztak a műtőből, mert csak az egyik hátsó lábamról volt szó, de a röntgen megmutatta, hogy a már műtött lábamat is újra kell műteni, mert a doktor bácsi szerint nem volt elég mély az árok és ki tudott ugrani a térdem, ami elég fájdalmas volt járás közben. Így hát, mindkettőt megcsinálták egyszerre.
Nagyon nehezen telt el az első 10 nap a varratszedésig. Nagy fájdalmaim voltak és hamar elfáradtam. 2 hónapig most még kímélni kell a lábaim, de utána fokozatosan jobb és jobb lesz a járásom.
Most már hosszabb sétákat teszek, de többnyire anya cipel a hóna alatt, mert a másik kezében a Vandus póráza van. Nem egyszerű most velünk!
Nem értettem azt sem, hogy miért nem mászhatok fel az ágyba hozzájuk, úgy mind eddig. Miért kell a földön az én ágyamban aludni és a Vandus miért mehet fel????
Mostanra már én is fent vagyok, ahogy régen. Lassan minden rendben lesz és minden a régi. Illetve azért mégsem. Az új műtött lábaim már nem kapkodom fel járás közben, mert fáj, hanem szépen sétálok, most már fájdalom nélkül.
Hát ennyi történt!
Mindenkit puszilok!
Micike

Hozzászólások száma: 3

Írta Kicsizsu gazdi (Mici), 2014. May 26. 16:10:48 #1491454

Köszönöm szépen mindenkinek, hogy gondoltatok rám

Írta Döncike gazdi (Döncike), 2014. May 25. 19:12:00 #1491354

Örülök, hogy ilyen jól gyógyulsz! Vigyázz magadra pici lány

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2014. May 25. 17:47:32 #1491346

Édes kicsi Micikénk

Nagyon örülünk, hogy ennyi szenvedés után végre jól vagy.
Örülünk, hogy itt vagy köztünk
Tudod, nekem csak az egyik lábam műtötték, de az is éppen elég volt ! Nagyon vigyázz magadra. Láttam anyáék milyen szép új ágyat vettek neked, de örülök, hogy újra anyáék mellett alhatsz. Hiába ez az igazi. Éreznünk kell imádott gazdikáink illatát és akkor mi is nyugodtak vagyunk
Millió puszit küldünk Nektek szeretettel Lulu, Bocskoros és a gazdik