‹‹‹ vissza Rudi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Kiskakukk99 gazdi (Rudi), 2014. March 17. 16:50:23 #23980

Rudi vagyok, a cápakutya!

Sziasztok! Rudi vagyok, teljes nevemen Csoki Rudolf, becenevemen CÁPAKUTYA (nézzétek meg a fogas fotóimat). Ebben a bejegyzésben otthonra találásom történetét mesélem el, röviden.
2014 januárjában kerültem kis családomba, a budapesti sintértelepről. (Piszok mázlistának érzem magam!) Úgy történt a dolog, hogy valamikor a ronda téli hónapokban az utcán kóboroltam és hát, izé...Megfogott az ebrendészet. Sok-sok napon át ücsörögtem az Illatos úti telepen, ahol ugyan kaptam enni és inni, de rémesen unalmas volt! Aztán egyszer csak jött két lány, akiknek nagyon megtetszettem és a sok-sok kutyus közül végül engem választottak. Mondjuk nagyon hajtottam is érte, jól összenyaltam a kezüket, nyafogtam is egy kicsit, a hasamat is megmutattam és a kezüket is megfogtam, hát elolvadtak tőlem
Tömegközlekedéssel jöttünk HAZA. Nem lesz a kedvencem. (Pfujj-pfujj buszok.)
Váratlanul érkeztem a családba, én voltam a meglepetésvendég. Azonnal belém szeretett mindenki. De sajnos nem minden fenékig tejfel. Meg kellett fürdenem (Pfujj-pfujj tisztálkodás!) RENGETEG szutyok kijött a bundácskából, még ízeltlábú lakótársaim is lekoptak (szerencsére). Azóta eltelt majdnem 2 hónap és remekül megy a sorom! Nagyon finomakat eszek (híztam is szerencsére), ágyacskát, játékokat, nyakörvet, hámot és bilétákat is kaptam. Gazdiék nagyon vigyáznak rám, hogy ne essen bajom És bár érkezésem után 3 hétig komoly baj volt a pocakommal és a fogacskámmal, mára már "kutya bajom"! (A doktor nénik és bácsik is megdicsértek, milyen jóképű kutya vagyok!)
Szóval így lett OTTHONOM. Gazdiék nagyon szeretnek, pedig nem vagyok tarka (mert tarka kutyát szerett volna Anyu, de én keresztülhúztam a számításait hehe)és nem is vagyok túl kecses... Viszont édesen kacskák a lábaim és vadítóan cápás a mosolyom. RUDI VAGYOK, A CÁPAKUTYA!

Hozzászólások száma: 2

Írta Kiskakukk99 gazdi (Rudi), 2014. March 17. 22:43:28 #1471991

Köszönöm szépen!

Írta rexsona gazdi (Szultán), 2014. March 17. 18:35:59 #1471976

Aranyos kutyus vagy Rudi,hosszú boldog életet kívánok új családodnál!!!!