‹‹‹ vissza _Pajti_ adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta koviréka0323 gazdi (_Pajti_), 2011. March 13. 16:46:38 #14364

Jó hétvége!!!!!

Tegnap nagyon jó napom volt!!!!

Gazdiék hamar ebédeltek és Gazdi Kisgazdival kijött hozzám!!!
Először gazdikám megrendezte a "Pajtás maraton"-t!Én voltam az 1-es számú versenyző,kisgazdi a kettes!És gazdi a bíró!Futottam mint egy gazella!És meg is lett az eredménye,mivel én nyertem!
Utána focibajnokság volt.Ott viszont Kisgazdi volt a bíró.És én voltam a Gazdi ellen.Kijelölte gazdi a két kaput.Én rúgytam 2 gólt.De gazdi meg nem tudott gólt rúgni,mivel én mindig rá voltam cuppanva a lasztira. Ezt is megnyertem!Nyerő nap!
Utána Gazdi megtantott gördeszkázni!Először az első két lábam tettem rá,és toltam a deszkát.Utrána 2 oldalsó lábammal.Ugyhogy valamennyire sikerült!Gazdi meg is ölelgetett! Kisgazdival örök barátságot kötöttem,mert eddig csak játszópajtásnak vettem és sokat ugráltam rá,és harapdáltam.De most odabújtam hozzá,ő meg a nyakamat ölelgette. És ma délután is nagyot hancúroztunk persze megint fociztunk.De ezt gazdi nyerte!Utána meg felmászott a házam tetejére pihenni.És akkor jött megint Kisgazdi és szeretgetett.
Na meg kimentek a ház elé biciklizni és rollerezni.Én a kapuban sírtam,mert ki akartam menni.Erre az én gazdim,az én drága jóGazdim,kitalálta,hogy egyszer ő megy egy kört,addig Kisgazdi gyöntöl a kapuban,és egyszer Kisgazdi megy egy kört,és Gazdi szeretgetett.Hát nem jó ötlet? na mindegy!






Ezek voltam életem legszebb napjai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hozzászólások száma: 0