‹‹‹ vissza Neó adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ktgabriella gazdi (Neó), 2010. June 14. 19:53:21 #8596

Mese Cartmentől... 2.

Neó ahogy ezt meghallota, rögtön megindult visszafelé,közben Mancs elkezdett felfelé osonni a lépcsőn, nehogy meghallják a lépteit, és el szökjenek. Odaért a szoba ajtóba, de nem ment be csak hallgatózott.Zsömi szólt, hogy menni kéne, nehogy visszajöjjenek,de Marcika leintette, hogy egy darabig még keresni fogják őket, úgyhogy ne izguljon!A többi lány már most menni akart velük,Puszedli megkérdezte: nem lehet ne, hogy most ők is menjenek velük,mire Joker is kérdezte hogy:
-tééényleg üres a palota, most könyebb megszöktetni őket, mint amikor sok őr van,és Neó is itt van!nem?
Ezen mindenki elgondolkodott, és igazat adtak Jokernek. Mondták a többi háremhölgynek, akkor pakojanak minél gyorsabban!
De már késő volt.
Neó és az őrök visszaérkeztek. De ezt Zsömiék nem halloták, mert a hálószobák a palota másik végén voltak.
Neó rohant felfelé a lépcsőkön, utánna a többi őr!Látták, hogy Mancs integet hogy ott vannak abban a szobában. Odaosont mindenki,Neó meg belépett az ajtón és meg szólalt:
Hova hova új vendégek?
Zsömi elsápadt,Puszedli,Lizzyke,Zoé elájult.Dino nézett mindenfelé kereste a menekülési útvonalat,de késő volt, mert addigra az őrök is bent voltak a szobába és körbe állták őket!
Szöszi így szólt Neóhoz:
Drága barátom,vissza hoztam neked a hölgyeket, akiket ez a 3 gaz el akart rabolni tőled,és közben kísérte ki Neót a szobából!Neó így szólt:
-Köszönöm barátom, hogy vissza hoztad őket,tudtam hogy meg bízhatok benned.
Zsömi,Dino,Marcika csak pislogott, hogy Szöszi mit csinál,nem akarták elhinni, hogy Szöszi átverte őket, és a barátjuknak adta ki magát,és közbe meg közre játszott Neóval!
A lányokat ezentúl Cartman és Tejfül testőr vigyázta,éjjel nappal az ajtójuk előtt álltak felváltva!
A gaz csábítókat a palota börtönébe rakták, ami elég rossz állapotba volt.
A palotába vissza állt a rend. Neó és Szöszi együtt vacsoráztak és közbe Szöszi elmesélte, hogy verte át Dinóékat! A basa jókat nevetett a történeteken!
A háremhölgyek nagyon szomorúak voltak, hogy így végződött a szöktetésük!

Hozzászólások száma: 0