‹‹‹ vissza Neó adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ktgabriella gazdi (Neó), 2010. June 15. 14:56:01 #8607

Übi és Helga szerelmének története 1.

Nos, igaz,hogy másnap reggel nem találta Helga maga mellett az ágyban Übit,de innentől kezdve az minden este szorgalmasan látogatta szerelmét. Teljesen odavolt Helga gyönyörű testéért,és idomaiszerfelett elbűvölték. Napközben is mindig rá gondolt,néha még bolondozni is elfelejtett. Neó egyszer magához is hívatta,és megmondta neki,hogy most már legyen egy kicsit bolondabb,csörgesse azt a sipkát rendesen,mert nagyon sokan pályáznak erre az az állásra,és ha ő nem végzi rendesen a munkáját,akkor ki lesz rúgva.Tele van a város bolondnál bolondabb emberekkel, a kutyákról nem is beszélve. Übi megijedt,és másnaptól sokkal rendesebben bolondozott.
Teltek ,múltak a hónapok, minden este együtt folytatta a bolondozást a két szerelmes Helga saját lakosztályában. Übi egyik reggel valami furcsát vett észre Helgán. Gyönyörű idomai mintha egy kicsit még teltebbek lettek volna, most már nem úgy nézett ki,mint egy háremhölgy,hanem mint legalább 3 hölgy ! Meg is kérdezte szerelmét,hogy mostanában kicsit nagyobb étvággyal eszik-e. Mire Helga nevetve válaszolta.
-Ó,te kis bolondom ! Már akartam neked mondani,hogy nagy hírem van a számodra ! Anyának érzem ó Übikém magam !
-Übi először nagyon megijedt. Szemt isten !-gondolta. -Én még nem vágytam erre az apa szerepre. De aztán büszkeség töltötte el a szívét. És rögtön felkereste a haverjait,hogy áldomást igyonak a nagy örömhírre. Hirtelen előkerítette Ercet,és Dinot. És egész nap csak és

Hozzászólások száma: 0