‹‹‹ vissza Neó adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ktgabriella gazdi (Neó), 2010. June 15. 14:59:59 #8608

Übi és Helga szerelmének története 2.

Másnap,mikor kijózanodott, elkezdett gondolkodni a jövőn. A gyerekeket rendesen fel kell nevelnie. Hega egy ideig nem tud háremhölgyködni. De szegény otthon majd így is hárem ember helyett dolgozik majd. Rengeteg munka van a kicsikkel. Neki kell tehát gondoskodni arról,hogy mindenük meglegyen. Nagyon jól kell tehát a munkáját végeznie. Nagyon be kell dobni magát. És aznap mindenkinek feltűnt,hogy Übi mennyire bolond ! Egész nap a hasát fogta mindenki a nevetéstől. Kérték is, hogy egy kicsit hagyja már abba,mert mindenkinek folyt a könnye,és a rekeszizom tájékán fájdalmak léptek fel mindenkinél.
Másnap Helga és Übi elmentek ultrahangra,és ekkor kderült,hogy legalább 5 kis bolondos rejtőzködik Helga pocakjában. Übi nagyon büszke volt magára !
-Na,ezt csinálja valaki utánam ! -kiáltotta .
Helga pedig elhatározta,hogy délután elmegy egy kicsit körülnézni valamelyik plazaba,hogy megnézze,milyen gyerekruhákat lehet kapni mostanság,és persze mennyiért. Nem akarta utolsó pillanatra hagyni a babakelengyét. Nos, az első üzletnél égnek is állt az összes haja !
-Ó, én édes szerelmem, bolondos Übikém ! nagyon sokat kell mostantól bolonoznod,hogy a piciknek mindenük meglegyen. Remélem,hogy azért ránk is jut időd.
Ezzel hazament,és bevágott egy nagy doboz fagyit,mert mostanában nagyon kívánta az édességet.

Hozzászólások száma: 1

Írta Kis-Gazdi gazdi (Hófiú), 2010. June 15. 20:19:50 #533072

Ez nagyon édes, szegény Übi barátom most aztán bohóckodhat itt is, ott is, még talán tulóráznia is kell, hogy minden meglegyen az 5 gyereknek!