‹‹‹ vissza Neó adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ktgabriella gazdi (Neó), 2010. July 01. 16:43:42 #8938

Cartmen és Mira meséje 2.

Nagy öröm volt, amikor meglátták, és szépen sorban mindenki b ment Fáncsikához gratulálni. Neó ennek örömére csütörtökre bulit szervezett. Dinoék nagyon örültek,hiszen ők is pont aznapra tervezték a szöktetést, és így akkor könnyebb lesz kijutni a palotából.
Tejfül hagyott is egy levelet Puszedli ágyán, amibe beleírta a csütörtöki tervet. Tejfül nem látta, hogy Mazsi is a szobába van igy csak gyorsan le tette a levelet és már ment is.Mazsi oda osont a levélhez és gyorsan magához vette, hogy elbírja olvasni a gardróbba. Amint kinyitotta a levelet, bejöttek a háremhölgyek a szobába. Így Mazsi nem tudott egy szót se olvasni a levélből, csak gyorsan zsebre rakta. Puszedli kereste a szemével a levelet, mert befelé jövet a szobába kacsintott neki Tejfül, de nem találta, így azt gondolta, biztos csak úgy szeretetből kacsingatott.
Polly nagyon mérges volt Sztaffora, amiért átverte. Egyedül ült a szobájában és csak szomorkodott. Egyszer csak mocorgást hall a függöny mögül. Polly nagyon megijedt, kérdezgette ki az, ki az? És elő lépett Sztaffo és így szólt:
- Mondtam, hogy meglátogatlak
Polly el pirult, nem is mert Sztaffora nézni. De nem is kellett, mert Sztaffo már ott is ült mellette az ágyon, és átölelte Pollyt.
Macó a konyhába sietett lefelé, mert meg szomjazott,de belebotlott Cartman testőrbe,aki átölelte meg pörgette és ment is tovább. Macó csak ennyit tudott mondani : Ez a Cartman.
Neó nagyon örült a kicsiknek, teljesen el is feledkezett Helgáról és a többi gyerekről. Helga ennek örült, mert több időt tudott tölteni Übivel.

Hozzászólások száma: 0