‹‹‹ vissza Neó adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta ktgabriella gazdi (Neó), 2010. July 09. 17:12:02 #9094

Cartmen meséje 2.

Annyira ezen járt az esze, hogy elesett és úgy beütötte a fejét, hogy el is ájult. Mindenki odarohant, hogy segítsen, de mindenki csak állt, míg nem jött Cartman, aki felkapta, és gyorsan kivitte a teremből. A zene újra elindult, a lányok folytatták a táncot, bár nagyon aggódtak Macóért, mert tudták, hogy terhes. Neó rohant Cartman után, aki mondta, hogy beviszi a kórházba Macót kivizsgálásra. Neó beleegyezett és odaadta az egyik kocsija kulcsát, hogy azzal menjenek. Beültek a kocsiba és elhajtottak a óorház felé.
Az este már nem volt olyan vidám, hisz mindeni Macóért aggódott. Egyszer csak betoppant Szöszi és Sztaffo. Együtt jöttek, Neó el is csodálkozott rajta, de nem kérdezett semmit, csak oda hívta őket az asztalához, és így szólt:
Sztaffo,Szöszi..egyetek, igyatok, érezzétek jól magatokat.
Sztaffonak nem kellett kétszer mondani, már el is indult a lányok felé, azok közül is Epres Betti felé, aki zavarába nem tudta mit is csináljon, majd erőt vett magán, és komoly arccal nézett Sztaffora.
Sztaffo felkérte egy táncra, de Betti nemet mondott. Sztaffonak majd leesett az álla, hisz neki még soha senki nem mondott nemet. Megkérdezte iszik- e valamit, mire Betti ismét nemet mondott. Sztaffo már kezdett mérges lenni a lányra, ezért inkább Bettikénél próbálkozott ,aki örömmel mondott neki igent. Sztaffo mérgesen nézett Bettire, aki szinte lenézően nézett vissza, majd elfordult. Sztaffo elhatározta, hogy akkor is megszerzi magának Bettit.
A kórházba Cartmanak és Macónak rossz hírt közöltek...Macó sajnos elvetélt, és még agyrázkódása is van, így 1 hétig bent tartják. Cartman rohant telefonálni Neónak, de nem vette fel, így üzenetet hagyott neki, amit Fáraó adott át a basának.
Macó nagyon szomorú volt, végig csak sírt, Cartman próbálta vigasztalni, de nem nagyon tudta. Ő is nagyon le volt törve.
Dino és Zsömi nagyon készültek a reggelre.

Hozzászólások száma: 0