‹‹‹ vissza Liza adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta kulics50 gazdi (Liza), 2010. October 16. 07:02:39 #11248

Ismét a fordrásznál !

Szevasztok Barátok !

A szüleimnek az lett a mániájuk, hogy csillognom, villognom kell, ezért újfent kitettek egy komoly megpróbáltatásnak.

Lakásfelújítás volt nálunk - na ez egy külön történet - és valamiért nem tetszik nekik, hogy belefeküdtem a festékbe, porba hemperegtem, pedig hallatlan jó lett a külsőm. A bundám már nem az az egyhangú vörös és fekete, hanem volt benne egy kis citromsárga, narancssárga, fehér na és a szürke.... Csodásan néztem ki !

A fodrászom nagyon kedvesen fogadott, ment a Lizácska így - Lizácska úgy mézes-mázas szöveg, de nem hagytam magam megtéveszteni, tudtam, hogy valami készül ellenem... Aztán elkezdődött, valami berregő vaccakkal: a talpamat kezdték macerálni, a dolog, nem csak zümmögött, de rezgett is és közben csiklandozta a talpam, ezért nem engedtem, rezegjenek a saját talpukon... az a pár szál szőr, nem tudom miért zavarta őket. Utána jött a fésülés, azt még hagytam, mert anya is menden este megfésüli a bundusomat és átsimítja valamilyen masszázskefével, amit nagyon szeretek ! Utána jött a fekete leves !
Beleeröltettek egy kicsi, de annál mélyebb kádba, majd rám engedték a vizet meg valami hideg takonyszerű anyagot csorgattak rám, aztán meg vadul elkezdett a Vera - ez a fodrászlány - dörzsölni, na én ezt már nem bírtam tovább, ezért folyamatosan ki akartam szállni, de nem hagyott, amikor ezt az anyagot lemosta rólam, következett egy másik nyúlós dolog, amire azt rebegte bugó hangján, hogy ettől leszek fényes, és engem ki kérdezett ? És ha nem akarok fényes lenni ? Sőt ! Tiszta sem akartam lenni... A legdurvább az volt, amikor egy porszívó csövet rakott közel hozzám ami orkán szerű szelet gerjesztett és azt mind rám irányította, közben valami hülye szerkezettel rángatta a szőröm.... utáltam ! Közben mást sem halottam, mint, hogy milyen jó lesz, nem értem mitől, hiszen eddig sem volt rossz. Aztán tényleg jött egy jó rész ! Valami sikos dologgal kimosták a fülem ! Megmosták a fogam....

Hát ennyi kedves barátaim... puszi nektek

Hozzászólások száma: 1

Írta kulics50 gazdi (Liza), 2010. October 17. 04:04:53 #697460

Szia Lizi !
Nagyon aranyos vagy és mindenben egyetértek veled, én nagyon szerettem koszos lenni, bár sokat vakaróztam, mert azért a festékek kicsit csíptek, de jó volt... az a baj, hogy allergiás vagyok, ezért anya óv még a széltől is ! Kaptam nagyon klassz új ágyat is, nagyon jó puhaés lehet benne hemperegni, bár lehetne kicsit nagyobb !