‹‹‹ vissza Liza adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta kulics50 gazdi (Liza), 2010. August 10. 07:58:03 #9861

Fodrásznál !

Szevasztok !

Hát úgy hozta az én nehéz kutyasorsom, hogy már nem tudta anya kordában tartani az össze-vissza álló és csomósodó szőrömet, ezért elhatározták, hogy elvisznek fodrászhoz.
Amíg csak mondogatták még tetszett is a gondolat, de amikor közölték, hogy indulunk a fodrászhoz, már elgondolkodtam, hogy jó e ez nekem... nemleges válaszra jutottam.
Odaérve várni kellet, ezért úgy gondoltam, hogy talán el is marad, biztosan csak átverés volt az egész, ezért vidáman körülszaglásztam mindent, mert itt még nem jártam, ezért aztán lépten - nyomon ott is hagytam a jelem !
Egyszercsak bevittek egy vidám szobába, ahol nagyon sok finom szag volt, kaptam vizet és játékot, de már ezekre nem figyeltem, mert éreztem, hogy elkezdődik életem egyik legnagyobb megpróbáltatása.
Nem tévedtem ! Egy óra hosszán keresztül kapargatott egy nagyon kedves lány valami szerkezettel... untam ... de senki nem foglalkozott ezzel az érzésemmel, mindig csak a kapargatás volt, mást sem hallottam, mint "nyugi kicsim, mindjárt vége" ! Hát ez nem így volt. A lány folyamatosan a lányságom és a kakkantóm körül motoszkált... fel -le hajtogatta a farkincóm és ismét ezen a két kritikus helyen matatott az ő kaparójával...valamiért nem hozták a tudomására, hogy nálam az tiltott terület, sőt még vihorásztak is rajtam, hogy miért is kapkodom időnként hátra a fejem, hát azért, hogy megvédjem a kritikus pontokat !!

Végül túl éltem és mivel jó voltam kaptam ajándékot, egy labdácskát, amit odaadtam anyának, játszon vele ő, nekem ugyan nem kell !
Viszont hazafele nagy büszkén besepertem az összes dícséretet !!

Rájöttem, hogy az embereknek nagyon jó ízlésük van, amikor kinyilatkoztatják, hogy mennyire szép vagyok !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi nektek, majd jelentkezem, ha valami rendkívüli történik velem !

Hozzászólások száma: 0