‹‹‹ vissza Pöte hóka adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Latte1 gazdi (Pöte hóka), 2011. July 11. 06:40:45 #16584

Az első nap már rossz voltam

Képzeljétek barátaim tegnap elköltöztünk a régi helyünkről. A gazdiék nagyon örültek neki, hogy itt lehetünk az új házban és nagyon mérgesek is voltak a mamára. Mivel a gazdiék, hogy pakoltak és rendezkedtek megbízták a nagyit, hogy addig gondoskodjon rólunk, mert ők nem tudnak néhány napig átjönni hozzánk. Hát ebből csak annyi lett, hogy mióta a gazdiék nem jöttek, addig mi se vizet, se ennivalót nem kaptunk. Anyukámék kikeltek magukból. Ki voltunk száradva, éhesek és vékonyak voltunk. De ennek tegnap vége lett. Egy zárt kis helyiségbe kerültünk az ott levő kutyák és sok kandúr miatt. Amint megláttuk anyunk kezében a kis tálkájainkat már nagy izgalommal tudtuk mi következik. A szokásos száraz táp és újdonságnak szalámi. Nagyon örültünk és behabzsoltuk az egészet a koplalás után. A gazdi még kint volt velünk egy kicsit és bement pihenni. Hát itt jött a baj...
Nő mivoltomra támaszkodva fiúkért kiáltoztam egész nap. Apuék tudták, hogy zárt helyiségből kijutni lehetetlen és így elkerültük a kiscicák születését. De ezt csak ők gondoltál így. Az éjjel meglátogatott két kandúr és hát...kicsábítottak engem. A fekete bent maradt a többiekkel, míg én a másikkal voltam. Rosszra kényszerítettek a hormonjaim és egy kis lyukon (ami nagyon kicsi valljuk be) kislisszantam.
Reggel apu jött megnézni minket és számolja a macskákat. Kormi, Nunu, Pucsi, fekete macska..nincs Pöti..fekete macska!!! Hát az egyik lovagom bent maradt. Megmutatta a gazdinak, hogy mint szöktem el és hova. Egyenesen hozzám jött. Apu megfogott és visszatett a helyemre egy fülpöckölés ellenében.
Hát már első nagy rossz voltam. Szégyellem magam. Hála Istennek kiscicákról nem lesz szó, hiszen régen a doki azt mondta, hogy Pötinek nem lesznek cicái, úgy mint néhány embernek sem lehet. Reméljük a többieknek sem lesz cicájuk, mert akkor nagy lesz a család nem is kicsit..
Ui.: Most jött ki gazdi asszony hozzánk és megint nem talált. Hát a szomszédos kis épületben voltam.

Hozzászólások száma: 1

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2011. July 12. 15:36:28 #1008620

Drága Pötikém, fogadj szót a gazdiéknak, Ők jót akarnak Neked. Nem érdemes a fiúk után futni. Ők úgyis jönnek, ha kell, ha nem. Nagyon vigyázz Magadra, szeretettel puszilom azt az aranyos kis pofikádat Lulu