‹‹‹ vissza Dömpi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Lieth gazdi (Dömpi), 2012. May 04. 19:09:45 #20458

Én és a Ló

Naponta többször Lovak mennek el az utcában, és ez engem mérhetetlenül zavar és felháborít. Szívem szerint szétcincálnám mindet, csak köztünk van a kapu, amin sajnos még nem tudok átjutni.

Tegnap azonban változás történt a dologban, nem csukták be rendesen a kaput, és mikor jött az ördögi ló, kiszaladtam, és már már azon voltam, hogy rávetem magam teljes erőmből, de akkor kellett rádöbbennem, hogy közelről egy ló sokkal, de sokkal nagyobb.

Ekkor úgy csináltam mintha féltem volna, holott köztudomású hogy nem félek semmitől, és visszafutottam a kapun, szerencsémre a gazdi épp jókor járt arra. És persze onnan még egyszer megmorogtam, hogy tudja kivel van dolga. Most megúszta az álnok, de én láttam a szemében a rettegést! A gazdik is hagosan kinevették azt a gyáva lovat.

Estére nagyon elfáradtam, ez a meleg nagyon rossz hatással van rám. Elaludtam a tornácon, de reggel az ágyikómba ébredtem, azóta sem tudom, hogyan kerülhettem oda.

U.i: Nemrég rájöttem, hogy sokkal kényelmesebb úgy pisilni, hogy ha felemelem az egyik lábamat. A technika még sajnos nem elég kidolgozott, sokszor eldőlök közben, de ha meg tudom támasztani a felemelt lábamat akkor nincs nagy gond. Kutya futin meg is mutattam a többi kutyusnak egyből, hogy kell 3 lábon állva lepisilni a gazdijukat hátulról.

Jók legyetek, hamarosan újra írok!

Hozzászólások száma: 0