‹‹‹ vissza Marci adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Lomania gazdi (Marci), 2010. April 06. 12:50:57 #7019

Egyes emberek mire képesek!SZÖRNYŰ!

Egyszer még a tavaszi szünet előtt a gazdi és a barátjaitesi órán a vasúton sétáltak(lánycsapat) és nagyon szörnyű dolgot láttak!Ott feküdt egy kutya, akin látszott,hogy volt gazdája meg minden mert elég dagadt kutyus volt. A gazdi és a többiek odamentek a kutyushoz, és mit vettek észre?Ott volt a kutya nyakán a kötél amivel megfújtották.SZÖRNYŰ!Amikor a gaztdi meglátta hangosan káromkodni kezdett(nem szokása de hát...)mindent mondott, hogy ki lehet az a mocskos állat aki ilyet csinált....Szerintem direkt beszélt hangosan, mert akik arra laknak a vasútnál meg a telepnél ott van néhány ember aki képes lehet ilyesmire.A többiek és nagyon elszomorodtak, körülbelül akkkor kezdtek még épp,hogy csak virágozni a fák és néhány lánynál volt virág és azt rárakták a kutyusra.Fölmentek a vasútra és ott imátkoztak.De a gazdi még mindig mondogatja néha,hogy ha megtudja ki csinálta ezt az nagyon megfogja még bánni...Amiklor hazajött a gazdi és elmesélte a gazdi anyu azt mondta bárcsak járna így az is aki ezt tette!És még azt mondta,hogy biztos azért csinálta mert már nem akarta etetni vagy valami...De amikor a gazdi és a barátnői imátkoztak a kutyusnak akkor ott a másik oldalon sétált egy ember.Nevet inkább nem mondok!És már látszott a nézésén,hogy tudja miért imátkozunk!Ha ő nem tudna semmit a kutyáról akkor nem nézete volna a lányokat anyira!!!

Hozzászólások száma: 2

Írta Lomania gazdi (Marci), 2010. April 06. 11:27:42 #433484

Igazad van Dino, de nem ez volt az első eset, mert van egy ember aki a vasba kergette a lovát és annak a vas átszúrta a szivét és akkor az muslinca részeg(állandóan részeg) leakarta nyúzni a bőrét de az állatorvos nem engedte hála istennek!

Írta KovácsEmília gazdi (Dino), 2010. April 06. 11:19:53 #433470

Igen, sajnos sok a kegyetlen ember, de a többség hála az égnek elítéli az ilyen cselekedetet. Szigorítani kellene az állatvédelmi törvényt. P.l.: a chipp beültetése is megoldás, mert könnyen ki lehetne deríteni az állat gazdijának a nevét stb..De fel a fejjel mi itt szeretjük az állatainkat
Dino