‹‹‹ vissza Suzy adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta lonci gazdi (Suzy), 2009. November 02. 15:36:58 #3034

Bepasiztam!

A szombat reggel egy szokásos hétvégének indult. Apa korán felkel, levitt sétálni és mire hazaértünk, már anya is ébren volt. Alig vártam, hogy visszabújhassak mellé a jó meleg ágyikóba.
Aztán , hogy anya is felkelt, elindultunk autóval valahova (nagyon útálok autózni), alig vártam, hogy odaérjünk, bár nem tudtam, hogy hol is van az az od. Anya csak annyit mondott, hogy tetszeni fog nekem, mert ott láthatok majd sok-sok kutyust.
Aztán (szerencsére nem túl sok kocsikázás után) megérkeztünk. Egy nagyon kedves néni fogadott minket, és nagyon izgatott lettem, mikor bentről meghallottam a sok kutyust. Amikor bementünk akkor derült ki, hogy hova is hoztak engem, PASIT kerestek nekem. Tehát ismerkedni mentünk! Mondanom sem kell, anyáék (illetve anya) nagyon jól választott. Szerelem volt első látásra ! Öcsike (így hívják a pasimat) egy nagyon édes, helyes fiúcska, teljesen odáig volt éretm meg vissza. Ezért anya és a kedves néni meg is beszélték, hogy ha itt van az idő, akkor újra meglátogatjuk őket!
Hamarosan én is anyuka leszek! Már nagyon várom, izgatott vagyok!
Addig is folytatom a jól megszokot szűrke hétköznapokat és a sok sétával és játékkal színezett hétvégéket!

Pusszzz: Suzy

Hozzászólások száma: 0