‹‹‹ vissza Molly adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Lyenn gazdi (Molly), 2015. November 05. 12:58:23 #24925

Dráma a négyzeten

Na jó, a cím nem teljesen helytálló, de képzeljétek el, hogy egyedüli kutyák vagytok. Nincs kutyatesó, csak te és apa meg anya. Stimmel?
Egyszer csak elmennek. Órákig egyedül vagy, várod őket mint a messiást és őrzöd a portát. Végre begurul a várva várt autó, te rohansz mint a veszedelem, nyüszögsz, sipítasz, jelzed hogy de jó hogy megjöttek.
Erre kinyílik a hátsó ajtó, és kiugrik egy foltos veszedelem. Sportos testű, bucafejű veszedelem. És egyből a feneked felé veszi az irányt. Szaglásszuk egymást, mire rájövök hogy csaj. Paff, egy nőstény. Megvallom, a kanokat jobban bírom, az összes kutyahaverom kan. A nőstényekkel nem mindig találunk közös nevezőt, persze kivételek akadnak.
Szóval a bucafejű körbekajtatja a kertemet és egyből jelöl is. Nem vagyok tőle boldog. Fruzsi. Még a neve is béna. Na de hogy még bent is alszik?? Ez már mindennek a teteje. Féltem a játékaimat, na meg anyáékat. Ők az enyémek, nem veheti el tőlem!
Lassan fél év telt el. Nem mondom, hogy jó barátok vagyunk, de sokat szoktunk játszani. Én harapdálom finoman, ő meg nem tudja hová tenni hogy mi ez az egész. Hiába puncsolok neki, eldobom magam nem fogja az adást. Szimplán idióta. De kergetőzni azt nagyon tud! Meg átlógni a szomszédba. Úgy hogy atombiztos a kerítés. Mondom én, hogy idióta. Minek szökni, ha van itthon játék, finom kaja, jó nagy placc, puha fekhelyek, simogató kezek... Bár lenne kezem, én magam nyitnám ki neki a kaput! Na jó, csak viccelek. Jó puha a teste, jó rajta nyugtatni a fejem, ez az egyetlen haszna.

Hozzászólások száma: 0