‹‹‹ vissza Maci adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta maciorsi gazdi (Maci), 2010. November 01. 19:20:57 #11604

Szabadság és macskák

Kedves barátaim!
Az elmúlt heteim egyszerűen fantasztikusak voltak!
Mivel hűvös van és már nem terem semmi(kivéve a hagymát,amit mind kivertem a földből)a nagy kertben szabadon futkározhattam.Óriásikat játszottunk a gazdikkal és egy labdát is sikerült kilyukasztanom!
Aztán sikerült kiszöknöm az utcára és elfutottam egészen a sarokig,ami tőlünk nagyon messze van.Nem vagyok annyira szófogadatlan kutya(a gazdi mostmár nem ezt mondja!)de a nagy-nagy szabadság érzete...
Aztán persze meg lettem fenyegetve és kénytelen voltam elővenni az aranyos-édi-bédi-cuki-muki kutyuli szemeket,aminek a gazdi soha se tud ellenálni.De azért kaptam egyet a nozimra.Persze a gazdi csak megpöckölte. !!!
A napokban nagyon-nagy elhatározást hoztam.
Leszokom a macskahajkurászásról!
Felkergettem Tigrist a tetőre és a szegény cica vénetlenül le is mászott mert nem tudta,hogy még mindig ott vagyok közel hozzá.
Elkezdtem őrülten kergetni,de aztán valami azt súgta,hogy állj!!
És megáltam.Ezt a vérmérsékletet!
Úgy éreztem,a következő lépés a leszokokamacskákrólmostmár kúrában,ha leírom azokat a macskákat,akiket ismertem és ismerek.
Íme a családfa:
Legeslegelőször is (Nagy) Pamacs.Aranyos és az én szempontomból utálatos macska volt,aki gyakran váltogatta a férjeit ,volt belőle legalább hét.Ciniminitől,a szomszéd macskától volt a legtöbb gyermeke,az első három Zorró,Macskamatild és Kis Pamacs-ő van fenn a blökin.
Ők mind a hárman eltűntek. Talán Pamacs vitte el őket valahova.
A következőek Csíkos,Nyafi és Foltos(kockafejű ).Ők szépen felnőttek,de Foltos és Csíkos elvadult,gonoszak lettek,mint Nagy Pamacs.Nyafi nagyon szerette a gazdit,de ő meghalt,nem tudjuk,hogy hogyan,teljesen egészséges volt amikor utoljára láttuk.
Most egy kis kitérőt teszek,mert a Szalontaiak(Pamacs és férje és kölykei)elkezdtek keresztbetenni a többi macskának.A szomszédbeli 1.Tigris,akit a gazdi szinte a sajátjának tekinthetett,megalapította a HMT(Hévizgyörki Macskák Társasága),a gonosz négylábuak ellen.
A tagokat a következő blogban találjátok!

Hozzászólások száma: 0