‹‹‹ vissza Tigris és Capuccino adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta maciorsi gazdi (Tigris és Capuccino), 2010. October 01. 22:07:46 #10932

Egy izgalmas hétvége vár...

Holnap a gazdiék leszedik a szőlőt és kezdődik a szüret!!! Még sose láttam ilyen sárga faleveleket és képzeljétek el,hohy láttam lepkéket akik a szőlőnek a nedvét szivogatták azokkal a kis nyelvükkel vagy nem tudom hogy hívják... Felmásztam a cseresznyefára és nem tudtam lejönni...
A gazdi nevetett rajtam és persze felmászott utánam,de amugy is a fán szokott üldögélni és onnan szemléli a tájat.Elment a kapu elött egy lovas szekér és én ÚGY megijedtem.
A nappaliban este játszottam a gazdimmal és éppen a " fetrengem a földön és várom,hogy a gazdi támadjon" résznél tartottam,és nem figyeltem amikor a gazdi becsukta a hálószoba ajtaját.A gazdi nemsokára támadt is,és én be akartam menni a hálóba...akkorát koppant a fejem az ajtón!!!
Ezután újra támadtak rám és félelmemben óriásit ugrottam,aztán elképesztő,de BUKFENCEZTEM egy más után kettőt!
Az udvaron egy másik játszadozás alkalmával a gazdi egy botot körbe-körbe mozgatta és én a nagy követésben úgy elszédültem,hogy nekimentem a kinti asztalnak Komoly,nem?
És még egy utolsó eset:Az asztali zerítővel játszottam és lerántottam.Nekem nem lett semmi bajom,de a váza...hát,az ripityára tört !

Hozzászólások száma: 0