‹‹‹ vissza Roger adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Mazsi95 gazdi (Roger), 2015. September 17. 17:12:34 #24876

Már nem vagyok "Illatos"!

Roger vagyok 6 éves, igazi szívdöglesztő sármőr - a keverék kutya tökéletessége, van bennem egy kis német juhász, egy kis malamut, egy kis valami amitől Chuck Norris-i szakállam van, de egész pontosan jómagam sem tudom, a kutyarokonság nem túl szoros ugyebár.
Ebből kifolyólag sok mindenre nem emlékszem így így csak annyit tudok mondani, hogy a történetem az Illatos úti ebtelepről indul, ahol a gazdimat 2015 szeptemberében hódítottam meg. Pontosabban mindjárt kettőt is, egyszerre, fő Gazdit és al-Gazdit ( állítólag párban vannak, . Sorsszerű volt a találkozásunk, én régóta figyelgettem a jelölteket, akik betévedtek az Illatosra, ők pedig régóta figyelgették a négylábú kollégákat.
Végülis három másik kolléga közül én voltak a leghódítóbb-bolondítóbb. Gazdiék pedig hagyták, valószínűleg ők is tudják, hogy keresve sem találnának a katalógusban ilyen egyediségek egyediségét maguknak, mint én.
Így hát kettő héttel ezelőtt, be is költöztem, ahogy azt illik barátkozom velük, sétáltatom őket, még egy állatorvosi tortúrát is elviseltem a kedvükért, habár, igaz ami igaz alakuló kapcsolatunk fekete pontja fürdetés-téma, de végül hagytam hagy maceráljon, elvégre most fogadtuk örökbe egymást.
Vizesen-szőrösen-samponszagún tocsogtam be a nappaliba, s vele együtt az új életembe is.

Kedves négy-és kétlábúak !
Ha van olyan kétlábú ismerősötök/rokonotok/barátotok aki még kóbor lélek, nincsen négylábúja, az Illatos úti telepen rengeteg kollégám van, ugatósok-dorombolósok is, akik még várják a nagy bummot. Kérlek Titeket segítsetek nekik, nadd találjanak egymásra !

Hozzászólások száma: 2

Írta állatbarátclub gazdi (Fahéj), 2016. February 19. 18:38:54 #1764142

Oké, segítek.

Írta punkgirl gazdi (Zsandár), 2015. October 14. 20:29:21 #1728511

Jó emlékeket kívánunk a gazdijaiddal!