‹‹‹ vissza Rosszcsont adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Miacska gazdi (Rosszcsont), 2015. May 26. 08:31:25 #24708

2015.05.25.

Anya és Apa ismét meglátogatott. Én már éreztem, egész hétvégén vártam őket, nagyon örültem nekik, egyből kaptam is szép pórázt és mentünk sétálni. Amikor kiléptünk a kapun apával futottam is egy kicsit. Anya lemaradt, szóval meg kellett várni. Mondta, hogy üljek le, de nem értettem mit akar, mivel soha nem voltam még tanítva annyira. Aztán megnyomta a fenekem lefele, na ezt már megértettem, ezért le is ültem. Kaptam fincsi jutalom falatot, anya pont eltalálta, múltkor nem tetszett az a száraz izé, amit próbáltak nekem adni, szóval most virslit hoztak nekem. Nagyon ízlett. Szerettem volna még virslit, szóval felugrottam anya felé, de rámszólt. Mondjuk meglepődött, hogy tudok ugrani, mintha egy kicsit örült volna neki. Aztán most tényleg sétáltunk, mentem, mint a golyó, annyira jó volt kint és olyan jó volt apával sétálni.
Visszafele találkoztunk Lindával, ő egy idős, 10 éves lány kutyus, a gadzija meghalt és az örökösök nem akartak vele bíbelődni, ezért berakták a menhelyre, ők is csatlakoztak hozzánk a kutyaiskolába. Sokáig foglalkoztak velem, néha sikerült nyernem virslit is, kezdem érteni ezt a virslis dolgot. Annyira finom volt, hogy anyának sikerült felvinnie arra a magyas emelvény izére, amire egyébként eszem ágában sincs felmenni. Nagyon tetszett apának is a dolog, szóval többször megcsináltam nekik, na itt nagyon sok jutivirslit kaptam. Linda is produkálta magát, ő is az én virslimet ette, de nem haragudtam rá, nem is kaptam oda mikor anya kezéből kilopta a nekem szánt jutifalatot. Utána kaptam kettőt is, mert ügyes voltam.
Lassan elfáradtam szóval apáék visszavittek a helyemre. Apa meg is kefélgetett, mert nagyon hullik a szőröm. Anya közben Maricával beszélgetett, aki azt javasolta, hogy legközelebb hozzák magukkal Petit is a macskát, és próbáljanak összeszoktatni minket. Kiváncsi leszek Petire.
Nagyon jó kis nap volt, csak kár hogy anyáéknak el kellett menniük, de azt mondták nemsokára megint jönnek.

Hozzászólások száma: 3

Írta Sziszi01 gazdi (Csini), 2015. May 28. 17:35:03 #1659584

Na az jó akkor! Remélem, hamar kész lesznek a munkálatok, és mehet hozzátok!

Írta Miacska gazdi (Rosszcsont), 2015. May 26. 20:34:44 #1658573

Már elhozhatnánk, de nyugodt körülmények közé szeretném hazahozni. Nem olyan régen kölröztünk, és még folyamatban van a kert. Kerítést kell még építenünk, hogy a veteményesemhez ne férjen hozzá, és még hátra van a csatornázás is, úgyhogy még másfél, két hónapot ki kell bírjon ott, addig amint tudunk megyünk hozzá, és szoktatjuk magunkhoz, meg tanítgatjuk. Legközelebb akarjuk vinni a cicát is, hogy szokják egymást. Az emelvényt csak addig használtuk, amíg kedve volt hozzá, nem is mi erőltettük, hanem ő ment fel a virsli miatt, mert oda raktam, eszembe nem jutott, hogy a közel 50 kilójával őkelme felmászik a nasiért, de szereti a pociját :)

Írta Sziszi01 gazdi (Csini), 2015. May 26. 19:49:03 #1658571

De jó! Gyönyörű ez a kutyus! Mikor kerül hozzátok véglegesen? Azért az emelvénnyel óvatosan, amíg ilyen kis duci, könnyen megterheli vele a lábait és a szívét.