‹‹‹ vissza Vlad adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta mirandola gazdi (Vlad), 2015. March 05. 13:59:15 #24625

Farkas a családban: döntés

Szerelem első látásra...
A faj, melynek létezéséről egészen 2014 júliusáig mit sem tudtam, és elsőre elbűvölt ám picit meg is ijesztett, egyszerűen nem ment ki a fejemből. Próbáltam elhessegetni a gondolatot, mivel van már kutya és ott a beteges kis gyöngyszemem, a kis szerelmem, Aby cica is. Meg hát baba is lesz majd egyszer...
De napról napra csak jobban érdekelt. Egyre mélyebbre ástam magam a témában. Aztán egy közösségi oldalon találtam egy oldalt, ami velük foglalkozott. Írtam oda. Az oldal szerkesztője egyből fel is vette velem a kapcsolatot. Nagyon sokat beszélgettünk. Mindent elmondott amit csak tudott, így saját tapasztalatból, és válaszolt az összes felmerülő kérdésre is. (A mai napig tartjuk a kapcsolatot, bármikor fordulhatok hozzá.)
Felkerestem az országban fellelhető tenyészeteket (szám szerint hármat). ketten válaszoltak. Nagyon sokat segítettek. Sok mindent elmondtak ők is.
Egy fórumon találtam még két embert, akik nem bunkón állt a fajtáról kérdezőkhöz (elég sok fórumon állnak negatívan a még laikusokhoz, de mindezek ellenére azt kell mondjam, hogy az eddig megismertek, akiknek farkasuk van, nagyon kedvesek ) A fórumon néha eléggé eltúloznak dolgokat... Mintha rá akarnának ijeszteni az emberre. (Mondjuk nem véletlenül.)
Egyszer az egyik emberkének, akivel tartom a kapcsolatot a kezdetek óta, megírtam felháborodásom, hogy miért állnak úgy a kérdezőkhöz, hogy úgy jön le, "te egy kis suttyó vagy, és eszedbe ne jusson ilyen állatot tartni, mert úgyis elbuksz...." A srác csak e"ha mellette döntesz, és neked is lesz, te sem fogod másnak ajánlani, mert velük tényleg nem egyszerű az élet" Akkor még nem nagyon értettem, ezért annyiban is hagytam a dolgot. Ma már tudom miről beszélt. Még csupán nem egész 4 hónapja van velünk (9-én lesz 4 hónapja), de már most mondom, hogy jól gondolja át mindenki mire vállalkozik.
Egyik nap gondoltam egy merészet és nagyot..

Hozzászólások száma: 1

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2015. March 05. 15:02:14 #1621022

Na most már igen kíváncsivá tettél
Kíváncsi vagyok a kis választottadra