‹‹‹ vissza Susie adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta mkangie gazdi (Susie), 2014. November 09. 06:26:53 #24484

Kutya ovi 1.

ÓÓÓ Kedves Barátaim, az egy csoda hely.....felhőtlen futkározás, birkózás minden ami egy növendék kutyusnak kell....

Szeptemberben döntött úgy a Gazdi, hogy megpróbáljuk. Kutyás barátaink mondták, mennyire jó.....ok. de nekünk Pampival itt a hatalmas kert, és vannak a szomszédban is kutyik....nem gondoltuk volna, hogy kellene, de próba szerencse.....meg aztán szocializálódni kell....mondták...nemtom mi a fene az....mindegy.

Először nagyon meg voltam illetődve. Gazdi lába között töltöttem szinte a teljes másfél órát. Ha valamely kutyi felénk jött ugattam, olyan hangosan ahogy csak a torkomon kifért!! Nehogy az én drága gazdim közelébe jöjjön bárki is!!!! No azt nem!!Még a második és harmadik alkalommal is....

Aztán annyira, de annyira hívtak játszani!!! Legjobb barátom és futó társam Rézi a 30 kg-os agár kiscsaj....ja, kétszer akkora mint én.....de olyan jó vele birkózni és futkosni. Másik pajtásom az 5 kg-os Süti. OK, ok, rá azért vigyázunk, nem lehet vele olyan vadul játszani. Ő egy kis Papillon típusú kutyi....de édes!!! Aztán van a három Berni Pásztor....7-8 hónaposak és ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓriásiak....de olyan nyugodt mind a három.....a tréner kutyái. Ha van problémás kutyesz- mert azért van olyan-, akkor a három Berni közé engedik a nevelhetetlent. Na ők lerendezik 0 perc alatt. Csak akkor jöhet új kutyi a közösségbe, ha már behívható, hallgat a nevére és a gazdijára is. Mint a tv-ben a Cesar Milan filmeken.

Vannak néha vendégek is, olyan kutyik akikkel nem bír a gazdi, pár foglalkozásra jönnek csak. Szóval elég változatos a társaság. Én nagyon birom.

Folyt. köv.


Hozzászólások száma: 2

Írta erikacsjne51 gazdi (MELÍR), 2014. November 12. 17:27:59 #1564556

Ez igen, nagyszerű élmény lehet. Nálunk sajnos ilyen nincs! Örülök, hogy ilyen jó dolgod van Sue!

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2014. November 10. 18:00:38 #1563600

De jó neked Susie ! Én még sosem voltam ilyen oviban, de mivel már kinőttem az ovis korból sajnos már nem is megyek Pedig de jól eljátszanék a sok nagy kutyával. Mert ugyan én is csak 5 kg vagyok, de a nagytestű kutyusokat imádom Érezd jól magad az oviban és jó játszást kívánok neked barátosnőd : Lulu Ja és azért vigyázz ám a gazdidra továbbra is