‹‹‹ vissza Gombóc adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta mocsing3 gazdi (Gombóc), 2011. September 19. 21:48:48 #17929

Kiskutyák és a Gazdik!

Sziasztok!

Mivel rosszul írtam, vagyis rossz helyre a blog többi részét, egy két rész ki lett törölve. Szóval onnan folytatom ahonnan tudom, aki eddig követte, tudja miről beszélek.
Túléltem!!! A kutyuskám is, na meg a kiskutyák, no meg mindenki! Kisebb túlzással az egész nyár a kutyákról szólt, és mivel minden zökkenő mentesen ment, hát azt mondom, hogy egy élmény volt, esküszöm, édesek kicsik rosszak, de nagyon nagyon nagyon aranyosak a kutyák, illetve voltak a kis kutyák.
Minden rendben ment, az ellés, a szoptatás, meg minden, a szoba ahol voltak le lett kicsit amortizálva, a végén a doboz amiben voltak el lett használva, sőt nem egy két doboz, sokszor kellett őket költöztetni, nőttek mint a gomba, rosszalkodtak gyakorlatilag ki akartak szabadulni, és kirágták magukat a helyükről.
Az egyik kutyus, az egyik kedvenc a négy közül, kora ellenére, ami 6 hetest jelent, felmászott a közel fél méter magas ágyra, tök egyedül, a körme segítségével, olyan erővel húzta fel magát a helyemre, mintha neki ott lenne a helye, az anyukájánál is túltett a leleményességével, aki szintén nem egyszerű teremtés.
Három lány, (legrosszabb szörnyecske is lány volt) és egy kisfiú jött a világra, és mind elkelt, úgy gondolom jó helyre, egyenlőre egy kiskutyáról tudom, hogy hogy alakult az élete, és van is képem róla, (lesznek képek) az egyetlen fiúcska, egy lány lett a gazdija, és egészen vidékre, vitte a kutyust, úgyhogy már kiskorában megtanulta milyen vonatozni. Még kutatom a többi gazdit, marad a telefonos felkeresés, az interten kevés a megtaláláshoz.
Szóval hamarosan feltöltök képeket, tudom régóta ígérem, ha bárkit érdekel meg tudja majd nézni.

Ui.: Azóta a kutyuskám is a régi, és átesett az első műtétjén, sikeres volt, petefészek eltávolításon volt. Sok helyről hallottam, hogy egy szülés kell ahhoz, hogy "teljes élete" legyen a kutyinak mielőtt elköttetik, hát nekünk összejött, viszonylag időben két éves korában, szülés után.. egyszóval most már csak játszanom kell vele....
Pusy

Hozzászólások száma: 0