‹‹‹ vissza Pracli cica adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Nadlernékissandrea gazdi (Pracli cica), 2010. October 05. 10:54:54 #11035

Most még egyedül...

Már régen akartam írni a Fricikéről az előbbieket - de a gazdinak nem volt ideje gépelni... hála Istennek, jó helyen van a fiú és szeretik. Gazdik is megnyugodtak egy kicsit. Nagygazdim utána is sokszor emlegette, hogy ha lenne társam, lány lesz, mert szerinte a lánycicák mások ( ). Szerinte. Az anyagazdim meg rákontrázott, hogy nem lesz egyenlőre társam, mert jól megvagyok egyedül.
De múlt az idő és én is megnyugodtam, ők is.
Aztán a hétvégén azt mondták, elmennek szavazni, utána pedig megnéznek egy cicakiállítást. Voltak szeptemberben is - de az annyira nem tetszett nekik. Elmentek és hát mi történt: hazajöttek este, én szokás szerint vártam már őket az ajtóban hogy üdvözöljem őket - erre azt mondják, néhány nap múlva még egy kislánnyal bővül a "cicacsalád". Tessék??? Nem erről beszéltetek ezidáig? Hát ők többször is említették, hogy ez egy első szerelem volt és hamarosan hozzák a kis hölgyet. Anyagazdim boldog volt, mert már régóta tetszett neki ez a fajta cica és most egy ilyen társat kapok - a még jelenlegi gazdija és a fajtaleírás szerint is ellentettje a Fricinek (de ez majd itt kiderül, ho-hó...).
És azt is mondták, hogy az ő füle nem úgy fog állni, mint az enyém, hanem lógni fog és ne vegyem azt fenyegetésnek, mert ő úgy született. Meg kell majd szoknom. De most elsőként azt, hogy újra kettesben leszünk. Én leszek a nagynénije...

Hozzászólások száma: 0