‹‹‹ vissza Ninike adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Nagymami gazdi (Ninike), 2017. May 31. 08:30:24 #25230

Fotóverseny! 2

Megint el kell verni a port valakin!?
Elnézést kérünk mindenkitől és igen igaza van Vizslakutyának!

Ninike (sajnos) nem a NAGYI kutyája, de ez már a kezdetektől nem volt titok!
Már nagyon sok "versenyen" játszottunk, most miért kellet belénk kötni?
Egyszerűen nem tudom felfogni.
Miért most kell csalót kiáltani, más versenyképe alatt?

Amíg ilyen regisztrációk felet elsiklik majdnem mindenki... ( http://www.bloki.hu/annipanni/potyikehttp://www.bloki.hu/annipanni/potyike/album/0 )

és JÁTSZHAT A FOTÓJÁVAL AMI.....

....miért mi vagyunk a csalók... ?
Ez már kezd rémálommá válni....
Pontozunk mindenkire, nem érdekel ki a gazdája, ha jó a kép! (és nem a netről szedte le) Az sem érdekel hol végzünk... nem virrasztunk, hogy elsők között legyen a képünk felrakva, és mégis mi vagyunk a FŐ-FŐ csalók!
Dühös és szomorú vagyok egyszerre.
Aki úgy érzi nem vagyunk méltók a barátságára, nyugodtan törölhet minket!
Ninike és "nagyija!
Hozzászólások száma: 1

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2017. May 31. 16:06:46 #1905098

Drága Jolika !

Nincs igaza a Vizslakutyának !!!

Ninike az imádott lányod kutyusa, aki nagyon sokat dolgozik azért, hogy Ninikének minden létező jót, orvosi ellátást meg tudjon adni ! Anikó regizett itt a blökin vele és neki is itt a helye úgyan úgy, mint bárki másnak !! Amikor nem ér rá akkor természetes, hogy a nagyi szavaz helyette úgy, ahogy megbeszéltétek !! Mert a család az első és az állatkáink is a család teljesjogú tagjai !!! Neked nincs szükséged arra, hogy az internetről lopkodj fotókat, (mint egyesek évek óta, becsapva bennünket ) mert Anikónak Ninikén kívűl van egy gyönyörű cicája is !! Nem beszélve arról, hogy Ninel, ha Anikónak ünnepekkor annyi a munkája, hogy kora reggeltől késő estig dolgozik Ninel nálad van a te legnagyobb örömödre !
Azok meg akik mindig a feszűltséget csinálják, úgy látszik annyira irigyek, hogy nem tudják abbahagyni most sem !! Hazudnak folyamatosan !! Eláztatnak minket, de nem gond ! Aki igaz barát, előbb utóbb rá fog jönni, hogy nem egészen úgy van, mint ahogyan az üzeneteikben írogatják hazugságaikat !!!
Puszi Jolika tőlünk