‹‹‹ vissza Bojszi emlékére adatlapjához vagy albumaihoz

Coccolino

Keverék

Feltöltve: 2015. January 12. 18:34:55

Hozzászólások száma: 4

Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2015. September 14. 06:14:12 #1712955

De szépet, okosat, s igazat írtál 2015.01.13.-án Bojszika kétlábúka! Minden betűjével egyetértek.

Írta francsicska gazdi (PUNCUS), 2015. June 27. 09:51:30 #1671642

Okos szemeivel.....

Írta Nagymarjanka gazdi (Bojszi emlékére), 2015. January 13. 18:34:16 #1586963

Kedves Barátaim!

Coccolino képe eddig is itt volt a többi között, csak én egy olyat választottam valamikor, amin épp beteg volt akkor és így talán ez nem tűnt fel senkinek. Ezt én nemrég tudtam meg tőle és kért, hogy töröljem le, mert rossz emlékeket ébreszt benne.
Én viszont szeretném, ha itt lenne a többiek között, így gyorsan elmentettem ezt a vidám képecskét róla és felraktam az albumomba.

Bocsánat Coccolino barátom, nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni, tényleg a jó szándék vezetett, de úgy látszik, hogy mostanában bármit teszek, mindig balul sül el, mint ahogy ez is.

Pedig ebben az albumba összegyűjtöttem a számomra fontos barátokat, vannak köztük olyanok, akik már nincsenek köztünk. Igaz azóta már bővíteni kellene, de olyan is van, aki most nem akar már a barátom lenni valamiért.

Kezdek elbizonytalanodni, valóban olyan nagy baj az, ha valakinek a barátja, a másiknak nem barátja és én mégis barátja vagyok? Bonyolultan hangzik? Nem kellene annak lennie, de úgy látszik az!

A való életemben (itt nem Bojszi nevében írok) nap mint nap korlátokkal kell megküzdenem, de tűrnöm kell, mert muszáj!

De itt? Egy "állatos" oldalon nem szeretnék magyarázkodni, hogy kivel miért tartom a kapcsolatot, hogy kire miért szavazok és ne kelljen ötször átgondolnom, hogy mit írok nehogy valaki rossz dolgot olvasson ki belőle.

Lehet, hogy bennem van a hiba és nem vagyok való közösségi oldalakra? Szeretem az állatokat, ezért léptem be ide örömmel, mert az emberek világa egyre idegenebb számomra. Jó lenne, ha nem kellene itt is csalódnom.

Hogy ki hányszor lép ki és lép fel, töröl le képet vagy tesz fel újra, szerintem kizárólag a magánügye és ezt én tiszteletben tartom és fogom is ezután is. Legfeljebb nem lesznek barátaim, de inkább, mint hogy képmutató legyek.



Írta hoffmannsaci gazdi (Pamacs), 2015. January 13. 07:25:19 #1586652

Úgy megörültem, amikor megláttalak. De aztán legörbült a szám Coccolinó hosszúlábú hercegnőm. Mert Bojszi rakott Téged ki. Úgy sajnálom, hogy alig, hogy visszajöttél, máris újra törölted magad. Minden nap szavaztam a videódra, s ekkor is éppen akartam a videódra szavazni, s már nem találtam. Sem a videót, sem Téged. Én remélem, hogy visszajössz, s újból jelölhetlek, mert a barátod vagyok, s leszek akkor is, ha Te jelenleg nem vagy itt a blöki.hun. Szeretlek Coccolinó, s testvérkéim is szeretnek.

Ölel a Te Szőke Herceged. Remélem olvasni fogod valamikor ezt a hozzászólást itt Bojszikánál. Köszönöm Bojszi, hogy kitetted Coccolinócát.