‹‹‹ vissza Morzsa adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta NonaXD gazdi (Morzsa), 2011. July 24. 20:04:31 #16894

(1.) A kezdetek

Sziasztok! Morzsa vagyok, és ez itt a blogom. Én fogom megírni hogy mi történik velünk, a gazdi kis kedvenceivel. Tehát Csöpi, Lili, Rozsdás élményeit is én írom majd le nektek. (Az alábbi szöveg a farm.hu-s naplómból van. A SAJÁT naplóm tehát nem loptam senki szövegét.)

"Sziasztok! Vagyis inkább kellemes estét!
Ha nemgond, leírnám a történetünket. Hogy hogyan kerültünk a gazdihoz meg minden. Nos, akkor én ugatom, te meg gazdi gépeld!


MORZSA:
Házastárs: Csöpi
Így kapta a gazdi: A "Házastárs" szónál egy picit elcsodálkozhattatok. Pedig igaz. Valóban házastársak vagyunk Csöpivel. A gazdim mikor még kisebb volt összeadott mindet a szomszédfiúval. Én egy fekete "sálat", Csöpike meg egy fehér masnit kapott. (mondásom: "A sálat nem viselni jó, hanem szétszaggatni!") De akkor az elejétől. A gazdi nagyon szeretett volna egy kutyust. (azthiszem kb 4 éves lehetett) Mikor már sikerült rábeszélnie a papáját, hogy kapjon eggyet, elmentek egy bácsihoz akinek temérdek fajtájú, méretű, szinű kutyusa volt. 2-szer mentek. 1-szer csak körbenézni. 2-szor már elhozni a kutyust. Mind a 2-szer csak én kellettem a gazdinak. Csak velem játszott. Csak engem simizett, és amire a legbüszkébb vagyok, csak áz én pocimat vakargatta. Nos, így érkeztem én a gazdihoz, mint élete első kutyusa.

CSÖPI:
Házastársa: Morzsa
Így kapta a gazdi: Csöpit nem a gazdi választotta, hanem úgy hozták őt. Elősször nagyon félt, de utánna megszokta a helyet. A gazdim keresztapja aztmonda, hogy mivel a gazdinak már van egy kutyusa akkor ez legyen a keresztapjáé és akkor adhat neki nevet. Vagy akkor a keresztapja ad neki nevet, és a gazdié a kutyus. Szerintetek mit választott? Hát, persze a kutyus a gazdié.

KÖLYKÖK: Csöpi egy idő után vemhes lett. Nagyon örült neki mindenki és egész nap vele voltak. Csöpike sajna éjjel szült és nembirta megszülni a kicsiket. Mikor reggel rátaláltünk rohantunk Csöpivel és a kölykökkel a kórházba. Sajnos a kölyköket, nemtudták megmenteni, és a gazdit nagy döntés elé állították. Vagy elaltatják Csöpit és akkor nemkell megoperálni és fájdalmai sem lesznek, vagy megoperálják, hogy ne lehessenek kölykeink, de a Csöpi lehethogy ígyis elpusztul. A gazdinak azonnal döntenie kellett. Csöpit választotta. Hogy még élhessen tovább. Tudta, hogy felépül és hogy minden rendben lesz. Senki nem tudja mi játszódott a gazdi fejében, de ez inkább jobb is így. Azóta is boldogan élünk a Csöpivel. Nemrég volt 8 éve hogy eggyütt vagyunk. Szomorúak vagyunk, hogy nemlehetnek kölykeink, de mi ittvagyunk egymásnak, és eggyütt bármit kibirunk. És mi tudjuk, bármi is történjék, a gazdi melletünk lesz!"

Hozzászólások száma: 1

Írta HalaszneMonika gazdi (Judy), 2011. July 26. 12:01:13 #1029660

Sajnálom Csöpit,de nálunk kockázatos az otthon szülés. Örülök hogy felépült. Én is ivartalanítva vagyok,és kutya jól érzem magam.
Sok puszi az egész családnak.