‹‹‹ vissza Morzsa adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta NonaXD gazdi (Morzsa), 2011. September 01. 15:34:53 #17689

(2.) "Morzsi gyere vissza!"

Sziasztok! Hát igen én mindig elfelejtek írni. Na nembaj! Bepótolom!

Egy szép délután -mikor nem volt olyan hideg- kimentünk sétálni a gazdival. Tehát a szokásos. Csak mikor már befejeztük a futkosást és mentünk volna haza, én meggondoltam magam és nem akartam mozdulni. Tehát nem akartam hazamenni mert még jól esett volna egy kis futkosás. Lecöveketem és semmi áron sem akartam továbbmenni. A gazdi már szinte térden álva könyörgött hogy mozduljak végre meg, de én nem és nem! Fogtam magam és mikor a gazdi lazábbra engedte a pórázt (indult hogy felvegyen az ölébe) tiszta erömböl megrántottam azt. Hogy hogyan azt mink sem tudjuk, de annyira megrántottam a pórázt hogy az elszakadt. Konkrétan nem is a póráz, henem a nyakörvem. Kihasználtam az alakalmat és neiiramodtam. Futottam ahogy csak birtam, a gazdi meg utánnam. De mivel hogy ö gyorsabb volt szerencsére utolért elkapott és rálegyintett a popsimra. "Nem szabad!" "Rossz kutya!" "Buta kutya!" Ilyeneket mondott közben. Felvett és hazamentünk. Nagyon haragudott rám, mivel reggel csak Csöpi kapott szalámiszeletet. Pedig én nem akartam rosszat, csak még futkosni egy kicsit! De hát megjártam, és a gazdi most szomorú és haragszik is rám! Igaz hogy kaptam új nyakörvet és megnyalogattam a gazdit is de nem enyhült. Reméllem idövel majd elfelejti és újra jóban leszünk. Szorítsatok: Morzsa kutyus!

Ui.: A képen éppen duzzogni indulok

Hozzászólások száma: 2

Írta NonaXD gazdi (Morzsa), 2011. September 04. 15:12:50 #1081725

Hát igen... A gazdi nagyon tud!Főleg hoyg észre sem vettem hogy fényképez csak utánna. De szerintem már nem haragszik rám. SZerencsére! Ma ki is vitt minet a vízhez egy kicsit fürdeni. Nagyon jól esett ebben a hőségben!

Írta Sorsi gazdi (Borisz), 2011. September 02. 13:31:09 #1079522

Hát kisbarátom...jó kis story. De ismerd be, hogy tényleg rossz kutya voltál . Hogy megijjedhetett a kis gazdid!!!!! Apopsira verés is csak az ijjedelem miatt kaphattad, nem akart ő fájdalmat okozni neked!! Menj oda és támadd le puszisorozattal!!!!
A duzzogós kép nagyon jól sikerült!!!!