‹‹‹ vissza Lédy adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta NyloveF gazdi (Lédy), 2010. January 07. 20:49:28 #4637

kb másfél évvel ezelött



Egy reggel olyan hajnal 5 óra körül arra kertem fel, hogy Lédy a kutyusom kopog a lábával és mikor kimentem a szobán látom, nem tud felállni és folyamatosan visszadől, ha még is megpróbálta. Tesómhoz szaladtam a másikszobába. Nyugtattuk a kutyát aztán már jobban volt nem tartott sokáig. De utána észrevettünk, hogy nagyon mozog a szeme és zavart. Krisztián (tesó) azt mondta lehet, hogy agyvérzést kapott hát én ott nagyon megijedtem. Reggel korán elvittük Lédyt a dokihoz, megvizsgálta kapott szurikat és gyógyszert és akkor mondta az orvos, hogy epilepszia.! De szerencsére nem agyvérzés bár ez se jó.
A gyógyszer jó volt használt sokáig szedte nem is volt rohama, aztán én Hülye fejemmel volt mikor elhagytam 1-2 hónapra, mert gondoltam nem tesz az se jó neki, ha gyógyszeren él állandóan. Aztán volt, hogy láttam, hogy zavart a szeme és akkor beadtam a gyógyszert neki és jobban volt tőle olyan, hogy nem tudott felállni az nem volt csak a szeme járt de a gyógyszer az mindig elmulasztotta szerencsére.........................

Hozzászólások száma: 1

Írta kisjanka gazdi (Fidó), 2010. January 07. 19:52:38 #267466

Az epilepszia elég jól kezelhető. De nem szabad a gyógyszert abbahagyni. De az biztos, hogy figyelni kell. Fidóval 3 havonta kellett kontrollra menni, megnézték a vérképét. (Az ő epilepsziája agysérülésből eredt.)