‹‹‹ vissza Öcsi 1 adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta öcsi gazdi (Öcsi 1), 2009. December 05. 09:28:33 #3649

Csövi kutya leszek...

Szerdán nálunk volt a kozmetikus és én nagyon rosszul viselkedtem...
Hisztiztem,meg akartam harapni,háromszor is rám kellett adni a szájkosarat,hiába,nincs nekem már türelmem ehhez,vagy "ilyen"napom volt.?
A gazdi nagyon mérges volt,azt mondta,hogy ha nem engedem,hogy fésüljenek és ha hisztizek,akkor nem hívjuk többet a kozmetikust és olyan leszek,nint egy csöves kutya. Nagyon gonosz az én gazdim,azt is mondta,hogy odaad a csöveseknek,hajléktalan leszek,..... hát akkor én hol fogok aludni???? Jajj,mi lesz velem ebben a hidegben?Bettyke azt mondta,hogy Ő befogad ,mert Ő nagyon szeret engem,mehetek hozzá,ha kidob a gazdi.
Mit tegyek,hogyan tegyem jóvá amit tettem?nagyon szégyelem magamat... Van valami ötletetek???
Hát,így állok kedves Barátaim,Ti ne kerüljetek soha ilyen helyzetbe,viselkedjetek rendesen.
Ma még megvárom a Mikulást,biztos kapok egy nagy virgácsot,aztán mehetek csövi kutyának....(ha a gazdi nem gondolja meg magát)
------ ------- ------ ------- ------- -----


Hozzászólások száma: 3

Írta henikeo gazdi (Suzy), 2010. January 02. 17:37:18 #258629

Szerintem nem leszel te hajlektalan, mert a gazdiek biztos nagyon szeretnek teged! Kovetkezo alkalommal mikor jon a kozmetikus legyel jo kutya, ezert a gazdi nagyon fog orulni!!

Írta hoffmannsaci gazdi (Gina), 2009. December 22. 06:35:12 #239983

No mi lett a mikulás? Tényleg virgács? Ugye, hogy nem! Hát persze, hogy csak a szája jár a kétlábúnak! De én is befogadnálak Öcsikém! Téged bármikor! A jóbarátaim közé tartozol. Én is nagyon szeretlek Téged! No meg Pamacs és Jenyke tesóim is! Szerintem Téged mindenki szeret!

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2009. December 07. 12:38:53 #217818

Drága Barátom!
Most már biztosan szép vagy, gazdi megnyugodott, mire jön a Miki elfelejti a történteket! Majd hoz neled a Miki sok-sok finomságot meglásd barátom!