‹‹‹ vissza Partvis adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Partvish gazdi (Partvis), 2009. November 20. 23:31:55 #3374

Vissza a gyökerekhez!

Találtam egy farakást, és benne egy egeret. Hiába mondtam anyának, hogy ott egér van, csak mosolygott rajtam, de azért segített szétszedni a fákat, én meg lecsaptam az egérre! Kétszer is megrángattam, macska ügyességgel kúsztam és ugrottam, de a kis piszok valahogy bebújt a kövek közé, és kicselezett. Még 20 percig kerestem, de nem volt sehol, a szaga is elpárolgott.
Anya azt mondta, ha nagyon jó kislány leszek, vesz nekem Karácsonyra egy egeret. (Azért szerintem reménykedik benne, hogy addigra elfelejtem ezt az igéretet, mert nem akar vérfürdőt látni. )

Hozzászólások száma: 1

Írta Partvish gazdi (Partvis), 2009. November 21. 09:37:53 #196995

Szia Anett!
Biztos nem mérgezett az egér, mert a nagyszüleim max egérfogóval próbálják irtani őket, és ez biztos a pagóból szökött, kicselezett minden egérfogót, aztán engem is. De reggel azért megnéztem, hátha visszajött, de nem.
Gazdinak van kocsija, és ha nem laktok messze, szivesen felvesz titeket is. Mi télen, nyáron, hóban, szélben megyünk sétálni, sőt, én jobban szeretem, ha nincs 30 fok, mert akkor nagyon melegem van, és csak döglök. Persze anya nem hagyja, hogy üldögéljek egy helyben, nyavajog, hogy felfázom, ezért ha nem játszom valakivel, akkor sétálgatunk (Keressük a mókusokat, egereket, vakondokat. De eddig csak a szaguk volt nekem, tegnap óta már tudom, milyen tényleg VADÁSZNI ) SZóval ha mégis rászánjátok magatokat egy óra sétire, szóljatok nyugodtan, én anyát bármikor ráveszem