‹‹‹ vissza Fifi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta pittbully gazdi (Fifi), 2009. May 22. 14:55:18 #108

Szerelmes vagyok - minden kutyába!

Az új helyemet kezdtem lassanként megszokni, annál is inkább, mivel nagyon tetszett, hogy izgalmas helyekre megyünk sétálni és végre azt tehetem amit a legjobban szeretek: szaglászhatok és ismerkedhetem más kutyákkal. Nagyon szerettem az új gazdámban, hogy elenged a pórázról és VÉGRE arra mehetek, amerre a szoagok hívogatnak!

Az az egy baj van a gazdámmal, hogy a legalkalmatlanabb pillanatokban akarna(na) magához hívni! De kinek van kedve hozzá visszamenni, amikor 3 vonzó szuka sétált el mellettem, teljesen megbolondultam értük!!! Pláne, hogy azelőtt nem nagyon ismerkedhettem más kutyákkal. Így ha megláttam valamilyen szép kiállású ebet - azonnal szerelmes lettem belé és úgy éreztem, hogy a világ végére is el tudnék vele menni - mindegy volt az elején, hogy hímnemű vagy nőnemű az egyed!

Azért az utóbbi időben felnyílt a szemem és rájöttem, hogy nagyon sok kutya van a világon és nem nem méltó mindegyik a szerelmemre. Viszon ehhez az kellett, hogy Virággal a sétáink során jó sok kutyával megismerkedjem. Mostmár csak megszaglászom őket, de nem akarok velük a világ-végére elemenni.

Azért be kell, hogy valljam a legnagyobb szerelmemmel egy házban lakunk! Imádom őt, ha meglátom az erkélyről, azonnal szívszaggató könyörgésbe kezdek,hogy lemenjünk hozzá - nyűszítek ahgyan csak lehet (ugani nem merek, mert amikor ugatok a gazdáim behoznak az erkélyről, így ha ott szeretnék maradni muszáj megállnom, hogy ne ugassak.)
Szóval a szerelmem: Fekete-fehér gyönyörű hosszú szőrű, csodállatos kékszemű, csábos illatú, spániel ex-fiú Megőrülök érte!


Hozzászólások száma: 0