‹‹‹ vissza Fifi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta pittbully gazdi (Fifi), 2009. May 19. 19:24:00 #89

Az új családomnál

Sziasztok! A nevem Fifi, egy kidobott kutyus vagyok. Gyerekkoromról most nem írok (mert nem tudom elmondani gazdámnak) Onnan kezdődik a történetem, hogy egy kertbe kerültem, ahol a terület tulajdonosának nem kellettem, így kikötött a háza elé. 1 napot ott töltöttem, amikor végre megkönyörültek rajtam jó szívű emberek és befogadtak magukhoz. Itt nagyon jó életem volt, Isteni finomakat főztek nekem! Egyetlen bánatom egy szálkásszőrű és szálkás-szívű tacsi lány volt (ideiglenes befogadóim régi kutyusa). Én mindenáron szerettem volna vele barátkozni - de ő nem hagyta magát. Pedig nincs is jobb dolog, mint mindenféle kutyával ismeretséget kötni!!!

Szóval a tacsi-lány miatt nem maradhattam itt, vendégeskedésem 4. napján este érkezett egy nő. Úgy megörültem neki, mintha rég- nemlátott barát lett volna. Nagyon szimpatikus volt!

Ezután viszont kisebb trauma ért, mert el kellett hagynom az új helyemet - amit már éppen kezdtem megszokni. Ráadásul mindenféle fura és zajos járművön utaztunk - nagggyon sokáig. Idegen utcákon jártunk, mindenhol érdekes és idegen szagok voltak! próbáltam mindent végigszaglászni, hogy jól az eszembe véssem, de egyszerűen képtelenség ezt a belvárosban véghezvinni.

Nagy sokára megérkeztünk egy lakásba, végre megpihenhettem. Ekkor már annyira kellett pisilnem, hogy nem tudtam türtőztetni magam és szabad folyást engedtem a sürgető érzésnek - a fürdőszoba szőnyegére...

De bavallom, azóta nem történt ilyen baleset, mert gazdám - akinek később a nevét is megtudtam , Virágnak hívják - nagyon ügyel a rendszeres sétáltatásomra.

Hozzászólások száma: 1

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2009. June 14. 14:40:12 #9819

Drága Fifi!
Tisztaszívből remélem, hogy most már megtalálod a helyedet! Ha a gazdád szeret, annál jobb érzés nincs a világon!!!