‹‹‹ vissza Grizelda adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta potya gazdi (Grizelda), 2011. March 31. 20:32:19 #14701

eltűnésem története

Hétfőn reggel gazdi etetett minket, de én nem jöttem elő enni. Először a házban keresett, benézett minden bútor alá, az összes szekrénybe, semmi. Akkor már mindenki engem keresett. Kirohantak a kertbe, bevilágítottak a kútba, a bokrok alá, mindent körbejártak, az utcát, az árokpartokat. Gazdi még a szomszédot is riasztotta, hogy nézze meg a kertjét, mivel van egy elég vad pulija, a kérés érthető volt. De ott sem voltam. Persze, én végig tudtam, hol vagyok. Akkor már nagyon sírt. Visszajött a házba, teljesen lekéste már akkor a buszt. Ráadásul az óraátállítás miatt vaksötétség volt mindenhol.
Akkor gondolta, mégegyszer végignéz mindent a házban is, amíg kivilágosodik. Benézett a cipőtartó polc alá és mit látott? Az én négy szőrös lábamat, azt látta. Végig a cipőtartó mögött ültem. Annyira rohangáltak és szólongattak, hogy nem mertem előjönni. A lényeg, hogy meglettem, még akkor is, ha gazdi jól elkésett a munkahelyéről. Huh!

Hozzászólások száma: 1

Írta Evamama gazdi (NÜNÜ), 2011. April 01. 12:42:04 #884727

Jaj már megijedtem! Hála Istennek, hogy megvagy! Ijeszd is meg őket többször, hadd tudják, milyen nagy érték vagy nekik!