‹‹‹ vissza Sheewa adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta PsychoFerret gazdi (Sheewa), 2009. November 12. 11:37:46 #3217

Megérkezett Marci

Erről nem is beszélek szívesen,hiszen amiket látok 2 napja..felháborító !!!! :@
Anya puszilgatja,símogatja..és még Bandita is hozzábújik.Használja a függőágyamat,a játékaimat,sőt..még wc-re sem tudok normálisan menni,mert mindenhol az ő szagát érzem.Ez a vég barátaim..Valakinek menni kell!
A szökési kísérletek kudarcot vallottak-no meg azért jó itt a melegben ahol kaja is van,meg még szeretnek is..Valószínűleg megölöm őt!igen..ez a megoldás.
Próbáltam játszani vele,mikor régebben találkoztunk,de ő csak sikít ,pukkant,bepisil.. Ez feldühít..hogy lehet valaki ilyen mimóza??Mióta így berágatott,elterveztem hogy végzek vele.De anya mindig felvesz ha elég közel kerülök hozzá..Féltékeny vagyok,és idegesít hogy ennyire nyüsszögős,félős családtagot hoztak ide!!!!Szerintetek mi legyen vele?Anyán látom hogy kicsit szomorú,de azt hajtogatja hogy nem sokáig lesz ez így,meg hogy "fiam,meg kell szeretned Marcit"..Adjatok tanácsot!

Hozzászólások száma: 2

Írta oroszlán77 gazdi (Zizi), 2009. November 15. 12:08:57 #190556

Nem tudok tanácsot adni , mert én egyedül vagyok, de remélem hamar megszokjátok egymást!

Írta Erika71 gazdi (SZÉP Feri), 2009. November 12. 10:14:41 #186445

Nos,kedves Sheewa!Ne szarozz,kapd el a grabancát vonszold az ágyalá,vagy szekrényfiókba,és tudassad vele,ha nem szedi össze magát,akkor meglesz egyengetveDe ennyire bevan tojva,tudjuk be annak,új helyen van!Anyád meg állatszerető,és úgy is megmenti.Ilyenek az anyák!Adj neki,mondjuk 2 napothanem változik csak szólj és megyek