‹‹‹ vissza Dorka adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Somzita gazdi (Dorka), 2010. April 11. 13:31:50 #7165

Dorka fentről vigyáz ránk...2.rész

Talán volt egy kezdődő betegsége, amire ehetett az alapvetően nem mérgező enyvragasztóból és ezt már toxikusnak érezte a szervezete. Nem tudjuk. Én csak erre tudok és akarok gondolni, mert ha ténylegesen megmérgezték, megőrülök. Nyilván nem fog odaállni senki a lelkiismeretfurdalástól vezérelve, hogy: bocsi, én voltam, elcsesztem. És jobb is, mert utána én kapnék letöltendőt szándékos emberölésért.
Sok kérdést hagyott maga után, amikre nincsen válasz, az orvos sem tud mit mondani. Miért? Miért élt csak 6,5 évet? Vajon szenvedett-e? Ezt mi nem láttuk rajta, mintha folyamatosan más tudatállapotban lett volna. Remélem, hogy nem érzett fájdalmat.
Tragikus, értelmetlen, érthetetlen az egész.
Most annyit tudunk tenni, hogy az életére és nem pedig a halálára emlékezünk. Menhelyről került hozzánk, az összes testvére kimúlt, csak ő maradt életben. Így, ehhez viszonyítva, kapott 6,5 tartalmas, szeretetben leélt évet. Megtanította Szutyit sok mindenre, olykor a rosszba is belevitte, de Ő volt a Mi Dorkánk. Egy méltóságteljes, okos, ránk ritkán hallgató, kedves, szeretetreméltó, imádnivaló kutya, aki után maradt a sok kétely, kérdés, űr, hiány, fájdalom. És az emlékek, amit senki nem vehet el tőlünk. Örökre a szívünkben fogsz élni, édes kiskutyám. Nyugodj békében.

Hozzászólások száma: 2

Írta ancsa111 gazdi (Kovács Tomcsi), 2010. April 12. 08:34:20 #442279

Nyugodj békében Dorka .Részvétem a gazdinak.

Írta kistappancs gazdi (Tapi), 2010. April 11. 14:44:49 #441392

Dorka a gazdik szívében örökké élni fogsz!
Sajnálom,hogy csak ennyi év adatott.