‹‹‹ vissza Borisz adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Sorsi gazdi (Borisz), 2010. November 16. 22:21:19 #11941

Szörnyű igazság

Kedves kis mopszbarátaim és gazdik!
Tegnap voltam dokinál, megvizsgált, kedves aranyos doki volt ő is.Mamiutána szomorú volt, nem értettem miért pedig jól viselkedtem. De átadom maminak ő elmondja mi bántja....
Pacsi és sok puszi minden kis barátomnak aki aggódott értem
Hosszas vizsgálgatás után konkrét választ most sem kaptam, a doki úgy látja, hogy a radius és az ulna nem jól helyezkedik, nem jó szöget zár be. Ez az egyik ami miatt egy kicsit bulldogosan áll. A másik probéma, hogy nem érzi hogy huzza a lábát. Erre a magyarázat az lehet, hogy kiskorában érte valamilyen baleset, ez miatt a kilépő idegek sérültek ami a talpában végződik így olyan mintha "laposan" is állna a mancsa, ezért nem érzi hogy emelni kellene. Kapott gyógyszert ami nem változtat a dolgon, csak az idegeket próbálja serkenteni, ja és be kell szerezni egy kis bőrcipőt, amit Éva is ajánlott. Tovább mehetünk a vizsgálatokba, de nem valószínű hogy lenne értelme, jó persze van értelme mert csak az én kicsikém.... Ezután jöhetne egy teljes CT, amivel egészen a fejtől a lábakig megvizsgálnák, hogy hol lehet elzáródás vagy valami ami nyomja az idegeket. Majd egy sebészeti bírálat, hogy egyálltalán lehet-e műteni vagy van-e értelme. Majd ezután mérlegelhetnék, hogy vállalom-e a kockázatot, hogy esetleg komplikációk lépnek fel és nem kell fel az asztalról.... Most lehet elítéltek, de ennek a tortúrának nem valószínű, hogy kiteszem Borist. Még mérlegelek és kutatgatok a neten... Bosszant, hogy anno nem voltam körültekintő és nem a megfelelő helyről vettem Borist, hanem esélyt adtamegySZAPORÍTÓNAK. El nem tudom mondani tegnap mennyire gyűlöltem azokat, akik miatt ez történt Borkival. De ez mellett szerencsésnek is érzem magam mert a világ egyik legokosabb, legszeretetre méltóbb kutyusa az enyém lehet....de csak az egyik mert a többiek azok ti vagytok négylábú kis barátaink!!! Köszönjük a sok aggódást és törődést!!! Borisz már el is aludt így már csak én és Iron kívánunk Nektek jó éjszakát

Hozzászólások száma: 5

Írta Lieth gazdi (Dömpi), 2011. August 16. 11:47:19 #1059321

Szegényke
Jobbulást

Írta Orsolyka gazdi (Kozák), 2011. May 04. 16:30:51 #926571

Remélem meggyógyulsz !!!

Írta csillag69 gazdi (Buksi), 2010. November 17. 09:27:21 #737180

KEDVES BORIS ÉS GAZDI!
NEKÜNK IS VOLT MÁR SOK PROBLÉMÁNK ÉS ÍGY TALÁLTUNK RÁ A HOMEOPÁTIÁS SZEREKRE,MELYEK IGENIS HASZNÁLTAK.
ÍGY AJÁNLOM NEKED,HOGY KERESD MEG DR MÁTRAY ÁRPÁD HOMEOPATA ÁLLATORVOST.A HONLAPJA SZERINT HÁZHOZ IS MEGY .ÁRAT NEMTUDOK DE SOK ÉRDEKLŐDÉSI ADATOT TUDOK ADNI NEKED.
TELEFON:06 30 9616008
E-MAIL:[email protected]
WWW.MATRAYHAZ.HU
ÁLTALÁBAN HOSSZÚ IDŐBE TELIK MÍG MEGGYÓGYULNAK ,DE NEM MÉRGEZŐDIK A SZERVEZETÜK.NEKÜNK PAPILLOMÁNK LETT A NYELVÜNKÖN AMÍT MUSZÁJ VOLT LESZEDETNI MŰTÉTTEL,DE KIÚJULT A SZÁNKON AMIT MÁR HOMEOPÁTIÁVAL GYÓGYÍTOTTUNK 6HÉTBE KERÜLT MÍG MEGSZŰNT.REMÉLHETŐLEG NEM IS FOG KIÚJULNI.A MŰTÉT 15000FT VOLT .MÁSODSZORRA,HOGY MINTÁT VEGYENEK ÉS ELŐÁLLÍTSÁK AZ ELLENANYAGOT 50000 FT LETT VOLNA . A HOMEOPÁTIA ORVOS+SZER 10000FT VOLT.
NEM ÉRDEKELT VOLNA MENNYIBE KERÜLT VOLNA,DE FONTOS VOLT,HOGY NE LEGYEN TELE MÉREGANYAGGAL A SZERVEZETE.
ÉRDEMES KÖRÜLTEKINTŐEN KÖRBE JÁRNI MINDEN LEHETŐSÉGET.
REMÉLEM TUDTAM SEGÍTENI ÉS HA KELL SEGÍTEK JÓ ORVOST IS KERÍTENI.ÉN CSEPELI VAGYOK,ÍGY CSAK BUDAPESTI ORVOSOKAT TUDOK AJÁNLANI.

Írta HalaszneMonika gazdi (Judy), 2010. November 17. 08:59:24 #737175

Na én nem sokat értettem ebből a szak szavakból,de azt felfogtam hogy súlyos a dolog. Nagyon sajnálom,és tényleg nehéz tanácsot adni. Gondolom nem kis pénzbe is kerülne ez a sok vizsgálat,és az eredmény kétes. Persze amit tudunk úgy is megteszünk a kis drágákért,ezért én is azt mondom hogy még azért nézz körül,hátha van más megoldás is,amit az Évi mond. Drukkolunk nagyon.
Sok puszi.
Judy gazdi.

Írta pallase gazdi (Gina), 2010. November 16. 22:26:12 #737063

Azért még ne add fel! Még fiatal sok alternativ gyógymód is van,nem is biztos ,hogy müteni kell.
Még egy két vizsgálatot én megcsináltatnék,nagyon fejlődik minden.
Az én goldim 12 évesen már főlállni alig bírt,egy fél éves kúra után napi 2 órát sétál és macskát kerget,mert nem hittem benne,hogy nincs segítség.
A cipők is sokat fognak segítenni.Kitartás ,sok erőt!!