‹‹‹ vissza Alex adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta szokolijuli gazdi (Alex), 2011. April 30. 21:42:43 #15285

Hiány!!!!!!!!!!!!!!

Az örök vadász mezőre távoztam,mert egy állatorvos nem jött ki hozzám ,mikor rosszul lettem.Itt hagytam a mamit akit nagyon,de nagyon szerettem.Mami nagyon sírt ,mert nagyon szeretett engem.Innét föntről vigyázok rá és figyelem minden léptét,mert a lelkem örökké vele marad.Minden nap gondol rám és beszélget velem a síromnál.A hiányomat nem tudja pótolni,de,hogy ne legyen egyedül,hozott egy szép kislány kutyát a menhelyről.Úgy hívják,hogy Lady.Lady kutyus nagyon szereti a mamiékat és ők is nagyon szeretik őt.Lady vigyázz a mamiékra és az otthonukra.Most ők egy család lettek.Örülök neki,mert Lady sok örömöt és nevetést csal a mami és a gazdi arcára.Ez nem azt jelenti,hogy elfelejtettek engem.Én is velük vagyok,benne a szívükben.A mami soha nem fog engem elfelejteni,mert a mindene voltam,de Lady talán pótolni tudja a nagy űrt amit itt hagytam.Mikor lasztiznak és játszanak ,nagy örömmel figyelem fentről és a lelkem ott van velük.

Hozzászólások száma: 2

Írta xadri gazdi (Balu), 2011. August 11. 17:24:48 #1052759

Kedves Alex
Az én kistestvérem is fenn van a szivárvány birodalomban. Onnan figyel minket. Gazdimnak nagyon hiányzik még mindig, de itt vagyok én. Vigasztalom mindig és elterelem a gondolatait. Sokat gondolok én is a kis testvéremre. Remélem találkoztatok odafenn.
Vigyázz magadra és égi barátainkra, akik már nincsenek itten köztünk.
Ölel Balu

Írta koviréka0323 gazdi (_Pajti_), 2011. May 07. 12:04:26 #929297

Kedves Alex,
nekem is fájt,hogy elmész,és a mamikádnak is nagyon fájt,mivel te voltál a mindene,látod a mamid újra boldog lehet Ladyvel!És téged sohasem fog elfelejteni,hiszen még egy ilyen aranyos,kedves,hűséges kutyus,mint amilyen te voltál,sosem lesz még egy!