‹‹‹ vissza Luca adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Tomi113 gazdi (Luca), 2019. January 19. 19:12:12 #25475

Gazdim és én




Történetem mikor írom immár aggastyán vagyok, koromat meghatározni nehéz mert emberi éveket számolva immár 15 felé vészesen közeledek, de fizikailag még mindig ifjúkoromat élem remélem még eltölthetek egy-két évet ezekkel a gazdikkal.
Bemutatkozásom: Nádasszegi Arany (Luca)
Születési idő és helyszín; 2004. Május 6. Magyarország


Hol is kezdjem nem is tudom, csak feltételezésbe tudok és a szimatomban bízva elmesélem történetet mely rólam és gazdáimról szól. Én még csupán tervben voltam, de már magzat koromban homályos zajokat észleltem.
Ám egy nap kikerültem a biztonságot jelentő meleg helyről egy hideg helyen ahol sok testvéreimmel együtt új kalandba kezdünk. Teltek múltak a napok és elkezdtem hallani hangokat hasonlított valamire mert mintha már éreztem volna valahol. Ezen hangok nagyon furcsák voltak, be- be ... kik azok akik ezt hangoztatják?! Ahogy teltek múltak a napok én úgy gyarapodtam egyre kerekebb lettem. Egy nap valamiféle újabb csodálatos de megdöbbentő dolgot érzékeltem nagyon érdekes volt mert nem zaj mert azt hallom de mégis érdekes mert nem tudom mi de nagyon gyönyörű és nap-nap után kezdtem hozzá szokni édes anyám a fülembe súgta hogy látod ezen világot fel fogod fedezni. Hozzá szokva a új helyzethez újabb napok hetek teltek el.
Egy szép napsütéses hűvös de nem túl hideg napon egy új ismeretlen dolgot láttam testvéreimmel kiváncsian néztük mit csinál, oda ment ahhoz a fekete rácsos drótos kerítéshez s össze gomolyodott.
















Hozzászólások száma: 0