‹‹‹ vissza Minibull Zserbó adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta trickybulls gazdi (Minibull Zserbó), 2009. July 11. 14:06:59 #878

Zolika fiam II. rész

A legjobban a kötélhúzást és a LABDÁMAT szerettem. ó a labdám.., A lakásban is labdáztunk. Mindig mindent összetörtünk apával. Nem volt nagy baj, mert anya általában nem látta, hogy én voltam. Én úgy csináltam mintha apa lett volna. Apa már elmagyarázta, hogy Nem szabad! Pedig mindig ő próbálta ki, hogy milyen magasra tudok ugrani a labdáért. Anya mindig apával kiabált, hogy ő a hülye. Apa nem olyan szigorú mint anya. De kint apával csapattam, bent meg anyával főztem, takarítottam, olvastam, ettem, aludtam. Mindig vele aludtam, csak sokat mocorog. Meg neveltem a kicsiket akik lassan elkezdtek úgy kinézni mint amiket a szomszéd kutya mellett láttam. Igazából csak játszani kellett velük. Miután már nem velünk aludtak, újra csak ANYÁÉK MEG ÉN.

MEG A ZOLIKA!

Pont ezt kellett behozni? és megváltozott minden Egy ördög. Nagyon erőszakos. Miért ő és miért miért? Apa, Anya mi lett veletek? Ő is itt fog aludni?

Végülis nem volt olyan nagy gond vele. Tudta, hogy ha nagy a szája, odacsapok. Átköltöztem apához, mert a Zolika mindig anyánál volt és nem ért elzavarni. Ott is kényelmes volt és apa több mindent megengedett mint anya. A Zolika végülis jó kis bull lett. Sokat tanult tőlem és hallgat is rám. Már mindenki tart tőle az udvarban. Nekem nincs félnivalóm, én vagyok a főnök és esélyes jelentkező sincs. A vendég, szépfiú kanocskának is odapirítottam, de úgy meghátrált mint egy lány. Nem úgy mint a FIAM a Zolika. Kemény kölyök.

Az én fiam. Lassan megszoktam, hogy jó kis bull és szeretik anyáék, de bent még mindig az van amit én mondok és ez marad mindig így.

Hozzászólások száma: 4

Írta kesmoni gazdi (Buldi), 2009. August 04. 08:24:36 #57853

Így is van fogd keményen már így is nagyon pofátlan Ésésés nem tiszteli az öregebbeket sem Nem magamra gondolok ámén nem vagyok öreg én leugatom,na de vannak mások is

Írta trickybulls gazdi (Minibull Zserbó), 2009. July 12. 05:55:36 #32129

Ferikém, Ő még gyerek. Ha most elengedném a kezét ki tudja mi lenne belőle. Túl szeleburdi gyerek., de neked nem kell bemutatni.

Írta Erika71 gazdi (SZÉP Feri), 2009. July 11. 16:43:25 #31637

Zserbó!! Néz meg mit tettél a fiaddal!Felnőtt férfi,és ország világ elött kijelenti,hogy ANYA Szeretlek!!Hova fajul ez a világ,hogy egy izmos csávó sír az annyáért?:D. Hát mi lesz ebben a világban??

Írta trickybulls gazdi (Zolika), 2009. July 11. 15:11:07 #31551

SZERETLEK ANYAAAA!